В Ужгороді автомобілі та велосипеди замінить гужовий транспорт?

На пішохідному мості віднедавна з’явилися заборонні знаки про те, що проїзд на двоколісному транспорті заборонений. Ужгородці, звісно, не дуже дотримуються правил дорожнього руху у пішохідній зоні, навпаки, таке рішення викликає радше сміх і бурхливе обговорення громадськості.

Як уже повідомляв zakarpatpost.net, пішохідний міст в обласному центрі Закарпаття все частіше опиняється в епіцентрі дискусій. Напередодні  дня міста він здивував краян радянськими вивісками, а зараз – креативним знаком.

У той же час в Ужгороді почав з’являтися гужовий транспорт. Цікаво, що протягом кількох останніх днів добратися  в середмістя було дуже важко. Оскільки там тривали ремонтні роботи, власники автомобілів та таксисти не хотіли навіть заїжджати в середмістя. Тож, видно винахідливі ужгородці придумали собі новий вид маршруток.

До речі, в міських умовах їзда на возах центральними вулицями є забороненою, оскільки вони можуть створювати перешкоди для автомобілів. За порушення можна поплатитися штрафом. Утім Ужгород – не Київ. У Закарпатті досі залишилося чимало любителів коней…  які на своїх підводах впевнено  торують проспект Свободи, Капушанську та інші  вулиці.

zakarpatpost.net