У Мукачеві працює «ревізор» інформаційно-обчислювального центру Мінсоцполітики

Голова ОДА Геннадій Москаль каже, що незадовільна робота міського управління соцзахисту Мукачева вже ставала предметом розгляду Мінсоцполтики.
За результатами селекторної наради з реалізації програми житлових субсидій, яка відбулася цього вівторка, 8 листопада, Прем’єр-міністр Володимир Гройсман доручив міністру соціальної політики Андрію Реві направити в Мукачево представника Інформаційно-обчислювального центру Мінсоцполітики «для вирішення проблемних питань у роботі місцевих органів соціального захисту населення».

Мукачево займає останнє місце на Закарпатті щодо призначення житлових субсидій населенню, незадовільна робота міського управління соцзахисту вже ставала предметом розгляду Мінсоцполітики та облдержадміністрації.

– Якщо на селекторі прем’єр-міністр України доручає відправити в Мукачево представника Мінсоцполітики, а потім публічно заявляє, що пришле туди нового мера або приїде сам, щоб вирішити проблеми з призначенням субсидій, то це і є оцінкою роботи Мукачівської міської влади, – заявив у коментарі виданню zakarpatpost.net  голова ОДА Геннадій Москаль.

За інформацією джерела в управлінні соцзахисту Мукачева, зранку 11 листопада, до Мукачева в оперативному порядку таки прибула представниця міністерства для перевірки.

Деталі згодом…

https://zakarpatpost.net