Берегівчани захищають міст, будуючи барикади із шин

Шини українці люблять… і не тільки палити. Зокрема, в Берегові місцеві мешканці почали зводити креативні барикади із шин. Таким чином вони намагаються захистити історичний міст. Зокрема, не пропускають великогабаритні автомобілі.

До  речі, мерія також намагається вберегти міст від пошкоджень і на останній сесії берегівські депутати прийняли рішення про встановлення обмежувачів, на це навіть було виділено відповідні кошти. Раніше, між іншим, у місті було обмежено рух через арочний міст вантажівок вагою більше 8 тонн.

Тепер фурам доводиться їхати в об’їзд через село Затишне. Щоправда, дорога там потребує ремонту, тож невдоволеність водіїв зрозуміти можна.

Самі ж берегівчани, аби не допустити пересування мостом вантажівок, створили штучний затор за допомогою шин.

До речі, проїзд автівок, що важать більше 8 тон обмежено із 1 жовтня. Контроль за виконанням запровадженого обмеження покладено на Службу автомобільних доріг та управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції в Закарпатської області. На дорогах, до слова, розміщено попереджувальні знаки та полотна з інформацією про обмеження проїзду.

 Проте краяни більше вірять у дієвість власних методів, ніж довіряють чиновникам.

zakarpatpost.net