Як ракові хворі ходять у гори і почуваються прекрасно

Рак – не вирок, а лише нагода відмовитися від шкідливої їжі

Тобі доводилося чути ім’я Галини Шаталової? Це – відома лікарка, нейрохірург, вчителька здорового способу життя, авторка відомої міжнародної системи природного оздоровлення.  Вона працювала в Інституті космічних досліджень, протягом тривалого часу була військовим хірургом, прожила 96 років і померла у 2011 році, до останнього була повною сил та енергії, пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Її напрацювання просто сенсаційні, та результати її досліджень, як і багато чого в Росії, а саме там вона жила, тримаються у таємниці. Книги Шаталової більше доступні у нас, в Україні, та в Європі, ніж на її батьківщині. Отже, у чому її головна заслуга?

Галина Сергіївна була майстерним медиком і натуропатом, рак вона зцілювала зі 100-відсотковою гарантією… але не за допомогою ліків, надзвичайно небезпечної  хіміотерапії, складних операцій, а змінюючи раціон харчування. Вона брала на зцілення тих, від кого всі інші лікарі вже відмовилися, і досягала фантастичних результатів усього за 6-9 місяців. Ті, хто потрапляв до неї, забували про те, що доводиться пережити від  страшних методів традиційної медицини: облисіння, пекельні муки, величезні суми, витрачені на дорогі, але  малоефективні препарати. Більше того, хворі  не лежали у ліжку. Вона закликала їх до фізичної активності, водила у походи в гори. Здавалося б, звідки у того, хто при смерті, сили кудись іти. Та, виявляється, є… адже наші ресурси значно багатші на енергію, ніж ми гадаємо, і її людина може черпати не лише від їжі.

За словами Шаталової, найціннішим із того, що ми вживаємо, є живі рослини і плоди, а найбільш шкідливим  – варене і смажене м’ясо. А ми, як відомо, є тим, що їмо. Тобто наше тіло, кров формується зі спожитого нами. Їжа впливає навіть на думки та характер. Та в той же час багато хто будує своє тіло з різних харчових отрут і ліків. Ну як тут не хворіти? Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост