У підвалах «Совиного гнізда» нині гостюють воскові янголи та “Зелений змій”

«Закарпатське Божоле-2016»

Нагадаємо, вчора, 17 листопада, увечері його розпочали костюмованою ходою центром міста та відкриттям першої бочки цьогорічного молодого вина – його, за давньою виноробською традицією, пролили на землю на знак вдячності за урожай, повідомила zakarpatpost.net  прес-служба Ужгородської міської ради.

На «Закарпатському Божоле-2016» свою продукцію, а за вимогами це виключно молоді вина цьогорічного збору, представили близько чотирьох десятків виноробів краю. Можна скуштувати також мед і продукти бджільництва, найрізноманітніші сири, глінтвейн.

Сьогодні у підвали завітали і міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, його перший заступник Іштван Цап, керуючий справами виконкому Олена Макара, керівник управління економіки і підприємництва Ольга Травіна, начальник відділу міжнародних грантових програм та інновацій Вікторія Тарахонич.

Із представленими на фестивалі винами керівництво Ужгородської міської ради познайомив ініціатор та один із організаторів – голова Спілки приватних виноробів та виноградарів Закарпаття Олександр Ковач.

Усілякі смаколики і вироби хенд-мейд, зокрема і від волонтерів Руху підтримки закарпатських військових, можна придбати також поруч із «Совиним гніздом».

zakarpatpost.net