На Рахівщині від чоловіка з подвір’я зник автомобіль

Мешканець Рахівщини залишив своє авто ненадовго без нагляду, а коли повернувся, то машини вже не було. Поліцейські розшукали зниклий автомобіль та затримали злочинця, який його викрав, повідомляє zakarpatpost.net відділ комунікації Закарпатської поліції.

Вчора, 3 лютого, до поліції Рахова звернувся мешканець району, який повідомив про зникнення свого автомобіля «Volkswagen Passat». Заявник розповів, що залишив авто незачиненим та з ключами всередині біля свого подвір’я, а сам ненадовго зайшов в будинок. Коли вийшов – машини вже не було.

На місце події в с.Великий Бичків прибула слідчо-оперативна група, група швидкого реагування та оперативники, які спільно займалися розкриттям даного злочину. Провівши ряд необхідних заходів правоохоронці встановили, що до зникнення автомобіля причетний односелець потерпілого – 20-річний непрацюючий хлопець.

Правоохоронці встановили місце, де злочинець переховував викрадене авто, а з кишені його куртки, в яку він і був одягнений, вилучили ключі від даного автомобіля.

За фактом проводиться розслідування. Щодо фігуранта справи поліцейські вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

zakarpatpost.net