Закарпатські контрабандисти переправляли цигарки за допомогою НЛО

Сьогодні, 28 лютого, правоохоронці відділу прикордонної служби «Ужгород» виявили в автомобілі місцевого мешканця гексакоптер та три пакунки цигарок, які ймовірно мали незаконно потрапити до Словаччини. Про це zakarpatpost.net повідомили у прес-службі Чопського прикордонного загону.

Так, отримавши інформацію про можливу протиправну діяльність, військовослужбовці відділу прикордонної служби «Ужгород» провели пошукові заходи. У результаті на околиці с.Сторожниця було виявлено автомобіль «Хюндай». Його водійне дозволив прикордонникам провести перевіркусвого транспортного засобу. Тому для здійснення процесуальних заходів було залучено поліцію. Водія притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.185-10 КУпАП – Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України. В автомобілі ж правоохоронці виявили безпілотний літальний апарат типу «гексакоптер» з чотирма акумуляторними батареями та пакунки з майже 500 пачками сигарет.

Правоохоронцями проведено фіксацію правопорушення. Подальші слідчі дії здійснюватимуть співробітники Національної поліції.

zakarpatpost.net