Лоліта пригрозила Україні Гаагою із-за заборони в’їзду на територію держави

Лоліта Мілявська має намір оскаржити в міжнародних судах рішення про заборону в’їзду їй на територію України.
“Я повинна дотримати процедуру для того, щоб справа закінчилася Гаазьким судом, наприклад, з прав людини”, – заявила Мілявська.

Нагадаємо, 23 квітня Мілявська не змогла потрапити в Україну. На залізничній станції Конотоп при перевірці документів співробітники Державної прикордонної служби України пересадили її на поїзд Одеса – Москва, в якому вона вирушила в зворотному напрямку.

У Держприкордонслужбі заявили, що Мілявській на три роки заборонили приїжджати в Україну з-за “порушення нею законодавства України та відвідування окупованого Криму через закриті пункти пропуску”.

У той же час інший екс-закарпатець депутат Верховної Ради України від фракції “Опозиційний блок” Нестор Шуфрич запропонував парламенту звернутися в Службу безпеки України з проханням скасувати рішення про заборону в’їзду в Україну для Лоліти Мілявської, повідомляють sobytiya.info.

Мілявська народилася в Україні, в Мукачеві на Закарпатті. До 10 років жила у Львові, в 1985 році закінчила в Росії Тамбовський філія Московського інституту культури. Дочка Мілявської Єва живе в Києві, причиною відвідування України Мілявська назвала хвороба дочки.

zakarpatpost.net