Ужгородцям аж не віриться, що дорога може бути рівною

Мешканці обласного центру Закарпаття навіть не знали, що заасфальтованій вулиці можна так радіти. Що-що, а наші дороги приводів для веселощів дають небагато.

Однак після того, як на Заньковецької з’явилося нове асфальтове покриття, діти перетворили вулицю на гральний майданчик.

Уже кілька днів як малеча не може натішитьсь новою рівною дорогою, без латок, ям та вибоїн.

Як раніше писав zakarpatpost.net, дітлахи і катаються на скейтах та роликових ковзанах, велосипедах, і грають у футбол та в здоганялки, і просто насолоджуються рівною поверхнею вулиці, до якої не звикли.

На жаль, закарпатці не надто розбалувані хорошими шляховими артеріями. Таких доріг, як у нас уже десятиліття як немає в інших обласних центрах України. Там вони набагато кращі, якісніші, тай здебільшого ремонтує їх не застарілою технікою фірма-старожил автодор, а новітні приватні і нерідко – закордонні організації, які працюють із хорошим обладнанням та виконують роботу на совість.

Адже результати праці  вітчизняного автодору – це знущання над людьми. Всі ж ми бачили, як дорожники ходять посеред ям із відрами та смолою, яку просто наляпують на ґрунт.

А ще вони розпалюють біля техніки дровами вогонь, ніби хочуть спалювати середньовічних відьом, а не реконструювати автошляхи.

Саме через це юні  ужгородці так емоційно тішаться тим… малим… що інші навіть не помічають.

zakarpatpost.net