Як в Ужгороді проходитиме закриття мотосезону

На мотоциклістів чекає ряд розваг.

У рамках Дня міста 23 вересня у парку “Під замком” в Ужгороді пройде традиційний осінній ужгородський мотофест та символічноме закриття мотосезону.

За інформацією прес-служби Ужгородської міської ради, для відвідувачів організатори підготували програму, як завжди насичену спортивними та технічними конкурсами, виступами співаків і музичних гуртів, сюрпризами, розіграшами та розвагами. Бажаючі зможуть взяти участь у конкурсі під назвою «Дідів калап» (на кращий національний головний убір), дівчат – переможниць інтернет-конкурсу, чекатиме незабутній проїзд у колоні мотоциклістів на пасажирських сидіннях трьох шикарних байків.

Ви поринете у світ мотоциклетної техніки: як сучасної, так і епохи «розвиненого соціалізму», зможете відвідаєте виставку ретро-мотоциклів, зробити ексклюзивне фото біля експозиції з екземплярами – призерами першого ужгородського Дунгов Челенджу.

І найголовніше: ви матимете унікальну можливість необмеженого спілкування з друзями і знайомими.

У програмі:

– 10.00 – проїзд колони мотоциклістів містом (збір на площі Народній з 9.30, маршрут: площа Народна – вул.Довженка – пл.Поштова – вул.Корятовича – вул.Собранецька – вул.Закарпатська – вул.Загорська – вул.І.Франка – вул.Митна – пл.Дружби Народів – пр-кт.Свободи – вул.Заньковецької – вул.Грушевського – вул.Минайська – площа Шандора Петефі – вул.Мукачівська – вул.Підградська, кінцева точка – парк «Під замком»);
– 11.00 – урочисте відкриття заходу, привітання та поздоровлення;
– 12.00 – розважальна програма (змагання, конкурси, лотерея);
– 15.00 – від’їзд «Байкерського поїзда» на площу Театральну;
– 17.00 – початок концертної програми.

Для присутніх гратимуть ужгородські гурти “Текіла Бенд”, “ГітАрсен” та колектив з Мукачева “Стоунхендж”, співатимуть Рената Штіфель та Оксана Кочан, а також заслужений артист України Олександр Садварій.

Місце проведення: парк культури і відпочинку «Під замком» (м.Ужгород, вул.Підградська, 33).

Вхід на територію проведення заходу необмежений та безкоштовний за умови дотримання дрес-коду (посмішка та гарний настрій). Кожен з відвідувачів гарантовано отримає яскраву тематичну наліпку з нагоди свята.

zakarpatpost.net