Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 10 листопада

День на Закарпаття минув цікаво і був насиченим на події

Наразі в Ужгороді створено 323 ОСББ, у 46 – діють ЖБК. Відколи власники квартир у багатоповерхівках почали об’єднуватися, їхні помешкання та територія довкола них стали набагато кращими і комфортнішими.

Пам’ятник Петефі останнім часом занедбаний.  За клумбою перестали дбати, вона неодноразово заростала  бур’яном. А букетик уже давно  зів’яв… та й поставили його не в нормальну вазу, а в обрізану пластикову пляшку з-під солодкої води.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ» у Facebook

З початку року в Україні зареєстрували 65,5 тис. нових легкових автомобілів. У порівнянні з аналогічним періодом 2016 року ринок нових авто виріс на 30%.

У Мукачеві на озеленення однієї вулиці планують виділити 800 тисяч гривень.

Із початку року середня зарплата по країні виросла на 22%, а на Київщині всього на 18%. Наприклад, Закарпатська область продемонструвала 32% зростання доходів. Якщо все буде йти так, як йде, то житель Закарпаття в другій половині 2018 року буде заробляти більше, ніж житель Київської області, і тоді побачимо, хто буде працювати на будівництві.

В Ужгородському замку відбувся літературний перфоманс поетеси з Прикарпаття Тетяни П’янкової та закарпатського письменника Василя Кузана. «Плач тихіше» – це поетичний діалог двох закоханих у стилі садо-мазо. Захід проходив у рамках святкування 15-річчя закарпатської газети «НЕДІЛЯ».

zakarpatpost.net