Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 15 листопада

День на Закарпатті пройшов досить спокійно, але був насиченим на події.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Стали відомі нові деталі щодо спроби викрадення дитини в Хусті. Зокрема те,  що батьки так і не подали заяву до поліції. Також очевидиця описала автомобіль чоловіка, що пробував викрасти хлопчика.

Держлісагентство заявляє, що відстріл червонокнижної тварини лісничим був можливим. Крім того, стало з’ясувалося, що син лісника був ще й політиком.

В Ужгороді прокуратурою спільно з органами ДФС України було «алкогольний рейд» і знайдено фальсифікований коньяк місцевих марок. Під час обшуку  виявлено та вилучено близько 600 літрів прозорої рідини із характерним запахом спирту, а також близько півсотні літрів готової для розливу у пляшки продукції коричневого кольору.

Правоохоронці встановили, що закарпатські ділки забезпечували «клієнтам» оформлення підробленого пакету документів, які дають право претендувати на отримання паспорту громадянина низки країн Євросоюзу. За документ просили 8 тисяч євро.

Скандальна площа Поштова в Ужгороді незабаром отримає нове покриття. Матеріал для цього вже привезли.

Міжнародне рейтингове агентство Standard&Poor’s прогнозує, що курс гривні до кінця 2017 знизиться до 26,9 грн/$.

До психологів останнім часом почали звертатися частіше, ніж раніше. І ця тенденція виникла не через те, що у людей стало більше проблем, просто вони стали більш свідомими, – розповіла  газеті «Наш Ужгород» заступник голови ГО «Асоціація арт-терапевтів Закарпаття», практикуючий психолог, автор та ведуча тренінгів особистого розвитку, організатор та тренер ряду проектів із саморозвитку Яна РЕГА.

Двоє волинян з Ратнівщини потрапили на гачок інтернет-шахраїв. 27-річного закарпатця. Продавець телефоном пообіцяв, що сам доставить техніку на Волинь, але за умови, що покупець заплатить завдаток – 5 тисяч гривень.

У центрі Мукачева щоосені квітне сакура. Вперше дерево у листопаді розквітнуло у 2013 році.

zakarpatpost.net