Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 13 грудня

День на Закарпатті був багатим на події

Вподобайте сторінку газети «Наш Ужгород» у Facebook

До мукачівських правоохоронців звернувся мешканець села Залужжя. Заявник повідомив, що в ході суперечки зять вдарив його та відкрито заволодів належними йому електроінструментами.

В свою чергу, 26-річний чоловік написав в поліцію заяву на тестя, який вдарив його. Внаслідок спричинених тілесних ушкоджень медики діагностували у потерпілого   забій грудної клітки.

На Закарпатті оголосили про підозру вчительці з м. Біла Церква Київської області, що недогледіла за своїм учнем у плавальному басейні на одній з баз відпочинку. Влітку поточного року педагог разом зі своїми учнями поїхала відпочивати до села Лушмори Перечинського району Ужгородської області, де вчитель неналежним чином виконувала свої обов’язки. Це призвело до загибелі у басейні 12-річного хлопця.

2.12.2017 року у зоні АТО від кульового поранення загинув військовослужбовець з Берегівського району, с.Батрадь – Кушнір Михайло Васильович. Михайлові було 24 роки. Рівно місяць не дожив до дня народження.

Працівники Мукачівського  відділу поліції затримали чоловіка, у мікрорайоні Борок- телеп  у закинутому приміщенні, коли він спалював викрадений ним близько 10 кг кабелю. Звідти поліцейські вилучили кусачки, рукавиці та близько 50 метрів кабелю.

12 грудня близько 07:00, на лінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду селі Соломоново Ужгородського району. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, з’ясувала, що аварія сталася на парковці митного терміналу по вулиці Головній, повідомили у Закарпатській поліції.

Ужгородська ялинка, висотою 15 метрів, з’явилася на площі Народній ще в понеділок.

Зараз містяни активно обговорюють лісову красуню. Більшості ужгородців вона подобається.

Львівський апеляційний адміністративний суд залишив без задоволення апеляційну скаргу забудовників, котрі намагалися звести каскад міні-ГЕС на р.Ріка в Хустському районі. Таким чином рішення Закарпатського окружного адміністративного суду від 2 жовтня цього року залишилося в силі.

Якщо Ужгород було названо на честь річки, що протікає через місто,зараз його сміливо можна перейменувати, оскільки у воді  стільки пластику, що з нього сміливо можна б зробити берегоукріплення, якби матеріал був твердішим. Питання про сміття в Ужі вже неодноразово піднімала газета «Наш Ужгород».

zakarpatpost.net