Гороскоп на лютий 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Лютий буде місяцем випробувань для багатьох, але він принесе рясні плоди, якщо ви будете чесними з партнерами. Капіталовкладення виявляться вигідними і зі здоров’ям усе буде гаразд. У родинних стосунках на вас чекає любові гармонія. Зірки складатимуться добре для всіх знаків.

ОВЕН

Протягом лютого Овен багато часу присвятить проектам, пов’язаним з дорогами, з далекими партнерами, поїздками, подорожами, справами, про які давно мріяв. У поїздках на вас чекають повага і визнання, розуміння, успіх і допомога оточуючих. Але не всі далекі партнери будуть ставитися до вас добре. Деякі будуть «тримати камінь за пазухою» і чекати зручного моменту. Незважаючи на випробування, популярність Овна в буде рости.

ТІЛЕЦЬ

Не переживайте за свої заощадження, в лютому вони будуть тільки примножуватися. Для досягнення успіху на роботі доведеться затримуватися до пізнього вечора, але воно того варте. Перевірте переговори з партнерами, укладіть кілька угод і отримаєте свій відсоток. Тельцям слід стримувати свої емоційні пориви, намагатися бути максимально ввічливими і тактовними.

БЛИЗНЮКИ

Близнюків складно буде втримати вдома, зросте активність і бажання брати участь в різних соціальних заходах. На вас чекають зустрічі з людьми, які дозволять висловити свою індивідуальність. Друга половина місяця буде присвячена пошукам нових шляхів, романтиці, творчості, захоплюючим поїздкам та відкриттям.

РАК

У середині місяця Рак зробить для себе відкриття, яке дозволять здійснити прорив у роботі на майбутнє. Але поки, в лютому, ви ще не зможете повністю втілити свої ідеї в життя. Отосуючі будуть вітати нехитру мудрість повсякденних істин, прагматичні рішення, популярні позиції побутовий успіх і милосердя, що приносить щоденне щастя, достаток і прагматичну правду.

ЛЕВ

Левам варто приборкати свій запал, не надто наполегливо проявляти ініціативу, навпаки, більш цікавим і корисним буде спілкування і увага до іншої точки зору. Саме об’єднуючи протиріччя і поважаючи колег, знайомих, друзів, ви зумієте досягти більшого від будь-якої ситуації. А можливо, і зрозуміти щось важливе для себе, знайти відповіді на деякі філософські питання, які в тій чи іншій мірі хвилюють кожну людину. Одним словом, спілкуючись з іншими, ви будете пізнавати себе.

ДІВА

Лютий для вас напруженим, але цікавим. Не виключено, що саме в цей час ви проявите себе, таким чином, як самі не могли припустити. Це, час сюрпризів і здивувань, які будуть виходити як від, вас самих, так і, навпаки, будуть вражати вас. Тому, якщо є бажання випробувати самих себе в якійсь справі, дерзайте!

ТЕРЕЗИ

На початку вас чекає  важливий поворот в особистих справах. Підйом після втрат і переживань. Успіх прийде з другої декади місяця. Ви проявите свою красу і доброту, творчий талант, чарівність. Слідом за цим чекайте приголомшливих пропозицій, успіху. Люди здалеку захоплюються вами. Але якщо навіть в середині лютого справи і зірвуться, то не впадайте у відчай – незабаром разом з новими надіями повернеться і удача.

СКОРПІОН

Із початку місяця не варто планувати нових справ, в цей час доля запропонує вам розібратися з тими проблемами, які ви колись залишили на півдорозі. Подивіться на себе з боку, поміркуйте, зважте свої принципи. Положення планет вказує на те, що в цей період ви схильні до сумнівів, які повинні вирішитися якимось вибором. Ви будете абсолютно впевнені в своїх силах, тому відчуєте перевагу над більшістю людей. Мислячи масштабно, ви захопитеся якоюсь ідеєю, якою захочете поділитися з оточуючими.

СТРІЛЕЦЬ

Думки і висловлювання інших викликатимуть у вас роздратування і можуть привести до сварок. Проблема може полягати в тому, що в житті настає смуга, коли багато що почне складатися не так, як ви хочете. Утримайтеся від дискусій і прийняття спонтанних рішень, тому що не завжди будете здатні чинити розумно. У цьому місяці значну роль в житті зіграють жінки з найближчого оточення. Взаємодопомога, спільні поїздки, спільні справи займуть значну частину періоду.

КОЗЕРІГ

Вам доведеться розвивати в собі позитивне мислення, щоб оточити себе однодумцями, на яких ви зможете цілком покластися. Діти порадують успіхами. Але в другій половині лютого необхідно зайнятися їхніми справами і здоров’ям. У середині місяця можливі суперечки щодо майна. Ви можете зустріти людину, яка змінить ваше особисте життя. Зав’яжуться несподівані, але не дуже надійні відносини.

ВОДОЛІЙ

У лютому 2018 у Водолія позитивно вирішаться фінансові справи. Венера – одна з найбільш сприятливих планет – 10 лютого переходить в фінансовий сектор неба і це відразу ж позначиться на всіх питаннях, пов’язаних із грошима. Прийде компенсація після втрат. З’являться перспективні справи, можливість прибутку і тепер, і в майбутньому. Зробіть покупки і вкладення в справи, які пізніше принесуть віддачу.

РИБИ

Риби в лютому схильні до апатії і поганого настрою. Але вас окрилятимуть оригінальні ідеї, і ви можете перетворитися в допитливого дослідника. Можливо, почнете вивчати передові технології, зацікавитесь можливістю комп’ютерних програм. Якщо відчуєте потребу розкриття талантів, не відкладайте розвиток художніх або музичних здібностей. Не бійтеся опинитися в центрі уваги, тому що, реалізувавши свої бажання, отримаєте величезне задоволення.

zakarpatpost.net