Які незаконні оборудки крутили на Закарпатті працівники «Укрзалізниці»

Прокуратура підозрює 4-х осіб, на чолі з начальником обертового депо Чоп ВСП «Локомотивне депо Мукачево» РФ «Львівська залізниця», у систематичному викраданні дизпалива з резервуарів депо а потім його продажу.

Правоохоронці розповідають, під час реалізації 10 тис. літрів вкраденого пального було викрито одного з керівників злочинної групи.

Попередньо встановлено, що організатором вказаної незаконної діяльності є начальник обертового депо, який контролював весь процес. До реалізації своїх злочинних намірів він залучив інших працівників депо.

Для «прикриття» вказаної злочинної діяльності, начальник обертового депо Чоп залучив і окремих працівників з числа правоохоронців, які на даний час встановлюються.

Вирішується питання про затримання фігурантів вказаного кримінального провадження та оголошення їм підозри.


Довідково: ч. 4 ст. 191 КК України – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені у великих розмірах, – караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

zakarpatpost.net