Якою буде сьогодні, 7 лютого, погода на Закарпатті. Який нині день – такою буде наступна зима

Сьогодні на Закарпатті прохолодно, дощитиме.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде -2, удень – +6 градусів. В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора буде зберігатися похмура погода. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дощ.

У Хусті та Іршаві – вночі буде -9, удень – +3. Протягом усього дня  буде триматися хмарна погода. Ввечері, можливо, пройде дощ.

У Волівці – -11 уночі і  +3 градусів удень. Безхмарним небо буде лише вранці – день та вечір у Воловці очікуються похмурими. Без опадів.

У Сваляві – -8 уночі і  +6 градусів удень. День буде хмарним – з самого ранку у Сваляві небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме -3, денна – +9. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме -2, денна – +6.  Вже вранці небо затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Без опадів.

У Великому Березному – вночі -6, удень – +4 градуси. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі -2, удень – +8.  Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Ввечері очікується дощ

У Міжгір’ї – уночі  -9, вдень – +5 градусів. Ясною погодою нас цей день не порадує – хмари у Міжгір’ї закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Без опадів.

У Рахові буде уночі -11, вдень температура підніметься до +1 градусів. Хмари закриють небо вже вранці та протримаються увесь день, і тільки ввечері почнуть повільно розсіюватися. Без опадів.

7 лютого відзначається день пам’яті святителя Григорія Богослова. Колись за цим днем судили про майбутню зиму. Яким день буде зранку до обіду, такою буде і перша половина наступної зими, а погода з обіду до вечора вказувала на другу половину зими. Густий туман передвіщав мор худоби, а ясна погода — до сприятливого року.

zakarpatpost.net