Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 8 лютого

День на Закарпатті був багатим на події.

На Тячівщині від кору померла5-річна дитина.

У 2018 році найбільшу кількість випадків зареєстровано в Івано-Франківській області – 275, Чернівецькій – 274, Закарпатській – 194 Одеській – 157, у Києві за цей період зареєстровано 84 хворих. За два тижні 2018 року вже захворіли 1285 дорослих і дітей.

Астролог та нумеролог, людина, яка вираховує майбутні події за рухом зірок і допомагає іншим налагоджувати  долю  Андрон ВАКАРОВ розповів закарпатській газеті «НЕДІЛЯ» про те, людям із якими іменами не можна одружуватись.

За підсумками минулого року, найбільша кількість складених на митниці протоколів стосується зриву термінів транзиту – 18,4 тис.

Із загальною сумою штрафів на 109,3 млн грн. При цьому щодо порушення терміну тимчасового ввезення митники склали 4,3 тис. протоколів і виписали штрафів на 56,3 млн грн, зазначає відомство.

У прес-службі Міністерства фінансів України (Мінфін) попередили про новий вид шахрайства з використанням назви сумнозвісної фінансової піраміди «МММ».

“Останнім часом громадяни отримують дзвінки з пропозицією компенсації від Мінфіну за участь в піраміді за умови сплати” податку “, – йдеться в повідомленні.

При цьому у відомстві уточнюють, що інформація про виплати за рахунок держави акціонерам фінансової піраміди «МММ» не відповідає дійсності і поширюється шахраями.

Заробітна плата першого віце-прем’єр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва за 2017 рік становила 422,78 тис. грн, що на 72 тис. грн перевищує зарплату за рік прем’єр-міністра України Володимира Гройсамна.

Як повідомляється у відповіді секретаріату Кабінету Міністрів на запит агентства “Інтерфакс-Україна”, із загальної суми зарплати оклад С.Кубіва становив 159,6 тис. грн, надбавка за вислугу років – 45,11 тис. грн, надбавка за інтенсивність праці – 135, 68 тис. грн, індексація – 2,2 тис. грн, відпускні – 13,67 тис. грн, на відрядження – 118,94 тис. грн.

zakarpatpost.net