В Ужгороді почали з’являтися мотоцикли з дахом

На вулицях Ужгорода починає з’являтися досить цікавий незвичний транспорт.

Мотоцикл із дахом очевидці сприйняли з великим зацікавленням. Його роздивлялися, навіть фотографували як якусь зовсім екзотичну річ.

Тим не менше, такий транспорт, що зараз здебільшого виробники оснащують електричними двигунами давно популярний не лише в Європі, але й у багатьох обласних центрах України.

Мотоцикли з дахом на електротязі здатні розганятися краще за автівки – до 190 кілометрів за годину та долати 350 кілометрів без підзарядки батарей. До того ж, вони мають повноцінні двері, автомобільне кермо, можу їхати заднім ходом і за посадкою водія більше нагадують машину, проте мають всі переваги маневреності мотоцикла.

Однак таких новинок на закарпатських вулицях поки що немає.

Крім того, на жаль, досі в нашій області ситуація з елекромобілями залишає бажати кращого. Вони є, але їх за весь позаминулий та минулий рік у області було придбано всього 11. А це в межах України мізер. Загалом у нашому краї купують найменше електромобілів в державі.

Тож хотілося б, аби ситуація покращилась, адже бензиновий транспорт поволі відходить у минуле. І все ж тішить, що в нас почали з’являтися такі цікаві незвичні транспортні засоби.

zakarpatpost.net