На Закарпатті вже другий рік поспіль – будівельний бум. В експлуатацію вводиться найбільше в Україні нерухомості. ДАНІ

Закарпаття стало лідером з будівництва

У цьому році Закарпаття увійшло в число українських лідерів за  найбільшою площею прийнятих в експлуатацію квартир на 1000 мешканців та найкращою динамікою капітальних інвестицій (ріст у 1,5 рази).

Справді, в Ужгороді багато будується і за даними газети «Закарпатські оголошення, продається багато квартир і в новобудовах, і в старих будинках.

Серед новобудов активно реалізовується житло в Новій Рафанді, на вулиці  Університетській, Володимирській, у Новому районі, на Котляревського, Баб’яка, Грибоєдова та в інших куточках міста.

Щодо цін, то за інформацією газети «Закарпатські оголошення», однокімнатні квартири у різних районах коштують в межах 16-26 тисяч доларів. Двокімнатні в новобудовах можна придбати за 30-45 тисяч доларів. Трикімнатні – 25-65 тисяч доларів і більше.

Крім того, як повідомили в газеті «Закарпатські оголошення» продається багато нерухомості у приватному секторі. Найдешевшими є будинки на околицях та в найближчих селах переважно у Сторожниці, Невицькому, Барвінку, Минаї, найдорожчими – у центральній частині Ужгорода. Проте найчастіше такі будинки потребують ремонту, а то й перебудови. Будинок в Ужгороді можна купити від  65 до 120 тисяч доларів.

zakarpatpost.net