Гороскоп на серпень. Любов, здоров’я, гроші

Третій літній місяць пропонує вам забути про всі свої переживання і відправитися пізнавати щось нове. Дозвольте собі розчинитися в хобі, яке раніше вас ніколи не приваблювало. Завжди мріяли навчитися готувати, але не було часу і особливого бажання? Пора купувати продукти, запасатися терпінням і можна сміливо заходити на простори Інтернету, щоб підібрати цікаві рецепти.

Для творчих людей теж знайдеться ідеальне хобі, почніть малювати або писати книгу. Напевно у вас були думки з цього приводу? Відчуйте імпульс натхнення, дозвольте собі розчинитися в цьому чуттєвому світі блаженства і у вас обов’язково все вийде. Немає часу? Завжди можна відшукати кілька годин в тиждень, пожертвуйте переглядом улюбленого серіалу.

ОВЕН

У вас є унікальна можливість відчути себе справжнім шукачем скарбів. Часом в людях ховаються неймовірні таланти, на які ви раніше ніколи не звертали уваги. Овен якщо вже береться за щось то, намагається довести розпочату справу до кінця, він готовий копатися в минулому і сьогоденні людини. Будьте обережні, ви можете розчаруватися не тільки в коханих, але і в роботі і оточуючих. В одну мить світ навколо може впасти, і потім складно буде прийти до себе. Тому, намагайтеся не робити поспішних висновків, краще відпустити ситуацію і плисти за течією життя.

ТІЛЕЦЬ

У цьому місяці вас чекає багато приємних несподіванок, які пов’язані як з особистим життям, так і роботою. Чи не хапайтеся за всі справи відразу, постарайтеся розпланувати кожен свій день місяця. Це досить цікаво, і в той же час вам ніколи не доведеться нудьгувати. Любов ненавмисно нагряне, коли її зовсім не чекаєш – це ваш випадок в серпні 2018. Другою половинкою може стати людина, яку ви вже давно знаєте, тільки чомусь боялися собі зізнатися, що вона дійсно хороша і заслуговує на увагу з вашого боку. Романтичні вчинки, подарунки, квіти і цукерки – нарешті настане той самий заповітний період.

БЛИЗНЮКИ

Навколишні на вас неймовірно тиснуть. Чому так відбувається? Все частіше Близнюкам здається, що близькі люди не звертають на них ніякої уваги. І як тут не заплакати? Образа може в одну мить захопити вас в свій полон і від цих емоцій неможливо буде сховатися. Вам терміново необхідно відправитися на медитацію, йогу і плавання, щоб відшукати душевну рівновагу і спокій. Підійде принаймні подорож на природу, хоча б на вихідні.

РАК

Останній місяць літа не принесе в життя Раків особливих змін. Ви будете жити в комфортному графіку, прокидатися щоранку і відправлятися на роботу. Вечори в компанії другої половинки і улюбленого телевізора – саме те, що потрібно. Для представників цього знаку дуже важливо проводити вільний час в спокійній і гармонійній обстановці. Раки типові домосіди і вони не прагнуть кардинально міняти своє життя. Навіщо? Їм і так комфортно і все влаштовує. Можна спочивати на лаврах, насолоджуватися досягнутими результатами на кар’єрному поприщі і в особистому житті.

ЛЕВ

Пора відправитися в довгоочікувану відпустку, скільки можна сидіти і чекати біля моря погоди? Боїтеся натякнути начальнику? Тоді просто поставте його перед фактом, що у вас вже є квитки на руках, і ви відправляєтеся в захоплюючу подорож разом зі своєю другою половинкою. Квитки повернути назад не можна, власне, як і путівку. Незамінних немає, робота вас точно дочекається. Так, що зі спокійною душею і совістю можете пакувати валізи і вирушати підкорювати теплі країни.

ДІВА

Ви стали якоюсь альтруїстичною особистістю, дбаєте про оточуючих і забуваєте про себе. Коли в останній раз Діва ходила на масаж, відвідувала СПА і відправлялася на шопінг з друзями? Ви тільки й робите, що працюєте в будні і у вихідні примудрилися знайти підробіток. Хтось же повинен комунальні послуги, купувати продукти і піклуватися про всю родину? Тільки от чомусь вам здається, що всю відповідальність варто покласти на ваші ж плечі. Скажіть собі «стоп» прямо зараз, пора витягнути на поверхню всі надії, мрії та таланти поки ті зовсім не загубилися в надрах вашої душі.

ТЕРЕЗИ

Ви так боїтеся завжди здатися смішними, пора кардинально змінюватися. Уміння посміятися над собою дозволить вам відкрити душу і серце новим емоціям. Купідон посміхається, він знову приготував черговий «сюрприз». На цей раз стріла повинна потрапити у нормального серце чудової людини. Вогонь пристрасті спалахне швидко, і справа може дійти навіть до РАГСу.

СКОРПІОН

Ви відчуєте прилив енергії, сил і бадьорості. Яка ж причина такого ентузіазму? Скорпіон виглядає щасливим, посміхається і готовий жартувати в великих і гучних компаніях, привертаючи до себе увагу. Зірки пророкують представникам цього знаку божевільне енергетичне підживлення, яке дозволить штурмом брати навіть найбільш неприступні фортеці і вершини. У вас є мета, і ви готові впевнено рухатися назустріч заповітним бажанням. На вас чекає просто шквал емоцій, яскраві любовні пригоди, нові знайомства і купа залицяльників. Користайтесь нагодою і радійте життю.

СТРІЛЕЦЬ

Представники цього знаку витрачають занадто багато часу на непотрібні речі, час узяти себе в руки. Почніть курс самопізнання і самовдосконалення, можна записатися на семінари або ж просто запастися літературою для читання. Медитація саме те, що потрібно. Вам вдасться осягнути всі премудрості релаксу, навчитися позбавлятися від негативних емоцій і концентруватися на внутрішніх поліпшень. Пам’ятайте про те, що найголовніше – це гармонія і рівновага, над іміджем теж варто попрацювати.

КОЗЕРІГ

Собака вирішила перевірити нерви представників цього знаку на міцність. Дрібні проблеми постійно муляють вам очі, і доводиться шукати вихід із ситуації, тільки от не завжди є можливість швидко зорієнтуватися. Якщо ви будете продовжувати звертати увагу на всякі неприємності, станете заручниками вічного емоційний дискомфорту. Навчіться відокремлювати головне від другорядного, і вас чекає неймовірний успіх в кінці місяця. Також не намагайтеся завжди контролювати ситуацію, розслабтеся і просто будьте собою.

ВОДОЛІЙ

Близькі люди наче змовилися, вирішили почитати вас нотації, завдовжки в ціле життя. Народжені під цим знаком зодіаку не люблять вислуховувати довгі тиради, тим більше на свою адресу. Як бути в такій ситуації? Слухати чи не слухати? Ось в чому питання, на яке обов’язково варто знайти відповідь. Начальник буде довго розповідати «як кораблі борознять простори Всесвіту» і чому потрібно виправити деякі моменти в вашому проекті. Водолій звик до конкретики, завдання повинні бути поставлені чітко, власне, як і їхнє виконання. Тож вам буде корисно розслабитися і відключитися від роботи. Поїдьте в гори. Побудьте на самоті. Усе налагодиться. Чекати вже небагато.

РИБИ

Астрологи заявляють, що все в ваших руках і останній літній місяць подарує унікальні можливості, якими обов’язково слід скористатися. Лотерея або конкурс? Що б ви не вибрали, пробуйте свої сили, випробовуйте терпіння і дивіться, що з цього всього вийде. Початок місяця здасться не зовсім примітним для початку чогось нового, але так тільки, здається. Наближається осінь, яка навіває смуток і тугу, женіть їх геть. Вам хочеться цікаво проводити вільний час? Тоді в чому справа, почніть діяти, і Фортуна точно буде на вашому боці. Починайте свою справу з піднесеними емоціями, і позитивний результат не змусить себе довго чекати.

zakarpatpost.net