В центрі Ужгорода відкрився гарем

Ужгород – місто контрастів і здивувати тут нікого нічим уже не можна. Останнім часом звичним став відпочинок п’яних на лавицях та на газонах і курені безхатьків у безлюдних місцях.

Утім нещодавно справжній палац майже просто неба у східному стилі з’явився у самому серці міста – неподалік дитячої залізниці на пляжі.

У кабінці для переодягання хтось влаштував собі гарем. При цьому альтанку облаштовано, видно, що в ній кипить життя. Там можна помітити деталі з диванів, штори з їхньої оббивки, подушки, покривало. При цьому оформлено вуличне помешкання досить зі смаком – у жовтому та бордовому тонах. Якщо там попрацював і не  справжній дизайнер, то господарю вдалося дуже добре дотриматись правил колористики.

До його послуг також сільський вуличний туалет, розміщений неподалік. Щоправда, він завжди зачинений, але для такого приводу його можна б і відчинити. Вдячними за це було б, напевно, багато людей які часто не мають де справити потребу.

Єдина проблема, що спати в цьому будиночку без стін можна недовго, бо з кожним днем стає холодніше. А попереду зима. Тож мешканцю ужгородського гарему невдовзі доведеться думати про переселення.

zakarpatpost.net