Чому Москаль потрапив до рейтингу найвпливовіших людей Закарпаття ТОП-100?

Вийшов з друку новий рейтинговий журнал за 2018 рік, що є спецпроектом газети «Неділя Закарпатські новини» «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100», який є шалено популярним на Закарпатті.

ТОП поділено на окремі розділи, в яких представлено десятку найбільш впізнаваних людей Закарпаття.

Отже, у розділі «Влада» першу сходинку автори відвели голові Закарпатської ОДА Геннадію Москалю.

Чому? Ось що пишуть автори проекту про закарпатського «губернатора»: Рівно три роки на Закарпатті – у липні 2015-го Геннадій Москаль обійняв посаду голови Закарпатської обласної державної адміністрації. Кажуть, двічі в одну річку не ввійдеш, але це явно не про нього. Геннадій Геннадійович не тільки ввійшов, але й добре плаває, тобто, керує областю, намагаючись вибивати для неї від центральної влади все можливе й неможливе”.

Відповідно, вже за рік перебування на посаді отримав значну підтримку серед місцевого населення, і користується нею до сьогодні – “Москаля слухають, чують, питають, хоча іноді його вислови й виходять за рамки політкоректності. Щоправда, керівник Закарпаття цим не переймається, вважаючи, що виконує свою роботу добре. Що так воно і є, підтверджують насамперед численні топ-рейтинги голів ОДА країни, в яких Москаль – частий гість”.

На президентських виборах Геннадій Москаль відіграватиме вагому роль, прогнозують журналісти. “Очевидно, що всі зароблені бонуси підуть на користь партії влади. Так само очевидно, що їх може бути чимало, адже нинішній очільник області за весь цей час добре знав, що робить: «Ми побудували тут свою роботу на трьох ліберальних принципах: перше – не влізати в бізнес. Друге – ми ніколи не судимося зі ЗМІ. Ви чули хоч про один позов? І ми нікого не примушуємо вступати в партії. Ні в провладні, ні в опозиційні».

Про інших відомих особистостей, представлених у ТОПі читайте в унікальному журналі  «Впливові люди Закарпаття» ТОП-100».

Уже в продажу. Придбати його можна  у кіосках преси Закарпаття, або замовити за телефоном: (050) 222-50-50, (097) 9-800-800.

zakarpatpost.net