АНОНС. Одноокий вбивця зарізав чоловіка у його ж квартирі на очах у жінки

Прийшов помститись чи просто пограбувати

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Мешканець Виноградівщини ходив у гості, щоб красти гроші та мобільні телефони, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Крадіжками раніше судимий 25-річний молодик заробляв на життя. До відповідальності він притягався саме за грабіж, але  після відбування покарання не лише не став на шлях виправлення, але й почав скоювати більш важкі злочини.

Затримали Миколу (імені дійових осіб у матеріалі замінено) за підозру у вбивстві 40-річного чоловіка.

«28 травня близько 5:00 в чергову частину Виноградівського відділення поліції надійшло повідомлення про вбивство місцевого мешканця, – повідомили правоохоронці. – 27-річна жінка заявила, що в будинок, де вона проживала разом зі своїм співмешканцем, вдерся їх спільний знайомий. Молодик у її присутності наніс чоловікові численні ножові удари. Від отриманих ушкоджень виноградівець помер на місці.

Правоохоронці миттєво затримали підозрілого з ножем у руках неподалік будинку, в якому й сталася трагедія. Як з’ясувалося, він уже неодноразово мав проблеми з законом, а також має психічні розлади. У скоєному чоловік зізнався. Свій вчинок пояснив тим, що хотів помститися давньому знайомому за те, що той колись пошкодив йому око (у чоловіка справді не було лівого ока)».

Тож що відбувалося насправді і які ще злочини скоїв закарпатець?

Спробуємо відтворити хронологію подій.

4 серпня близько 2 години ночі, знаходячись біля магазину в місті Виноградіві, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, хлопець підбіг ззаду до жінки, яка йшла вулицею, та силою забрав у неї мобільний телефон та ланцюжок.

Сам грабіжник на суді пояснив, що тоді був разом із неповнолітнім другом, з яким познайомився того дня, та самою жертвою, із якою був знайомий раніше. Коли жінка пішла, він сказав хлопцеві, що хоче вкрасти в неї гроші, й побіг за нею, запропонувавши піти з ним. Молодики наздогнали її біля магазину, де й відібрали телефон. Те, що вкрав ланцюжок, закарпатець заперечував.

Що розповіла бабуся хлопця, який став співучасником злочину?  Що сказав під час судового засідання Микола? Який вирок отримав зловмисник?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 30 листопада.

zakarpatpost.net