АНОНС. Закарпатець знайшов загублену обручку через три місяці під водою

Які лише дивні історії не  трапляються з нашими земляками. Деколи просто не вкладається в голову, як взагалі можуть відбуватися такі чудасії, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Степан Молнар із Мукачева опинився у ситуації, в правдивість якої, за його ж словами, ніколи б не повірив, якби про цей випадок йому розповів хтось інший.

Випадок настільки унікальний, що чоловік вирішив поділитися ним із читачами газети «Неділя Закарпатські новини».

Влітку минулого року Степан час від часу ходив купатися на Латорицю. Річка там неглибока, тож повноцінно плавати не міг, але бодай радів тому, що прямо в центрі міста є річка, в яку у спеку можна зануритися.

Тож того дня, як завжди після обіду, коли найбільше припікало сонце, чоловік проїжджав через місто автомобілем і вирішив традиційно піти скупатися неподалік від якоря. Так і зробив.

Але трохи поплюскавшись у воді, раптом помітив, що на безіменному пальці правої руки в нього немає обручки. Перстень він за сім років із дня весілля не знімав жодного разу. Від побаченого його кинуло в холодний піт. Почав нишпорити руками у воді, шукати, але марно. Врешті-решт змирився, що загубив перстень і поїхав додому. Але там на нього чекало щось неймовірне.

Дружина запанікувала, почала розпитувати, чи бува він не продав її. А коли чоловік усе ж переконав Ларису в тому, що обручку він справді загубив, почалася друга серія істерики. Жінка переконувала, що то – поганий знак, мовляв, загубити символ, який поєднав їхні долі – до розлучення, тож тепер, переконувала молода дружина, вона не здивується, якщо щось трапиться таке, після чого їхня безмежна любов навіки згасне. Лариса плакала всю ніч, не заснула до самого ранку. Не міг стулити очей від усіх емоцій і Степан.

Що ж відбувалося далі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 21 грудня.

zakarpatpost.net