У скільки обійдеться закарпатцям новорічна ніч у Києві, Львові, в курортних комплексах Карпат

Продовження

14 тисяч гривень, новорічна ніч у басейні та відомі артисти 

Як і де найкраще провести новорічну ніч? Як її зробити незабутньою… І, головне, у скільки це обійдеться…

Газета «Неділя Закарпатські новини» спробувала дізнатися, скільки коштує відсвяткувати Новорічне свято в Ужгороді, Мукачеві, в Карпатах, у столиці та у сусідньому Львові.

Виявляється, кожен заклад пропонує свої родзинки, але далеко не всі рекламують себе, а отже, клієнтам невідомо, що саме може бути цікавого у тому чи іншому ресторані чи туристичному комплексі, тому вони обирають інший – той, про який можна більше дізнатися. Адже нам довелося це довго з’ясовувати, телефонуючи до кожного закладу окремо.

Розібравшись із цінами вдома, цікавимось, у скільки може обійтися свято на Львівщині та в Києві.

Львів шокує насиченою програмою, відкритістю та приємними цінами. Вартість святкування там у п’ятизірковому готелі нижча, ніж на Закарпатті у чотиризірковому. Меню – ні для кого не таємниця, відкрито оприлюднено на сайті закладу, як і поіменний список артистів, які будуть розважати гостей. Святкування в одному з ресторанів там обійдеться в 4200 гривень (діти до 13 років – 2900, до 6 років – безкоштовно). Також опівночі на всіх відпочиваючих чекає сюрприз, подарунки. Розважатиме гостей Аніс (учасник «Голосу країни»). А от страви можна вибирати будь-які, головне – вкластися в суму, принаймні – завжди можна доплатити. У іншому готелі (теж п’ятизірковому) взагалі вартість новорічної ночі як для закарпатців смішна – всього 2300 гривень із персони.

У курортних комплексах Львівщини є, щоправда, і більш вартісні пропозиції. Наприклад, за 12 тисяч 500 гривень (діти до 12-16 років – 8 400, 6-12 – 6 тисяч, до 6 – безкоштовно). Однак розважатимуть гостей популярний український шоумен, ведучий програм «Сніданок з 1+1», «Голос Країни» та інших Анатолій Анатоліч, переможець української версії американського шоу «Останній комік» Міла Єремєєва, відомі співаки, музиканти. Меню цікаве. Наприклад, медальйони з телятини під трюфельним соусом, філе судака, запечене в соусі з креветок, овочі-гриль, картопля грабен, вишукані холодні закуски, салати, фрукти.

У іншому комплексі за відзначення Нового року потрібно викласти 14 000 гривень (для дітей 6-15 років – 8 000 гривень, до 6 – безкоштовно). Однак там також пропонують надзвичайно яскраву програму за участі зірок української естради, скажімо, Гайтани, Олега Скрипки, Христини Соловій, гуртів ВВ, «Время и Стекло» та інших. Також на сайті можна ознайомитися з меню, що подаватимуть до святкового столу.

У одному з ресторанів Києва відпочинок обійдеться від 7000 до 4500 гривень (у залежності від того, на якій відстані від сцени столик). А виступатимуть Злата Огнєвіч, Ліга сміху та інші артисти. На гостей чекає світлове шоу, шоу ілюзіоністів та ще багато цікавого. Утім у гарному ресторані столиці можна зустріти Новий рік і за 3 тисячі гривень. Тут крім вишуканих наїдків гостям пропонують виступи відомих танцювальних колективів та музику від крутих ді-джеїв.

А в заміському комплексі під Києвом можна чудово відпочити всього за 1200-1500 гривень. Крім багатого меню та концертної програми гостям тут пропонують ще й риболовлю, караоке, безкоштовне купання у басейнах та відвідини міні-зоопарку. Дивно, але такого сервісу на Закарпатті та ще й за таку ціну нам знайти не вдалося. А в самому Києві більшість закладів на новорічну ніч встановлюють справді помірні ціни – від 1000 до 2500 гривень з людини.

zakarpatpost.net