14-річного хлопця посадили до в’язниці… на прохання батьків

Неконтрольованого 14-річного підлітка ув’язнили після того, як його збентежені батьки, звернувшись до судді, попросили посадити за грати їхню дитину.

Підліток, ім’я якого не називається з юридичних причин, був засуджений до шести місяців позбавлення волі молодіжним судом Грімсбі після влаштування погрому в місцевому районі.

Його відчайдушні батьки повідомили, що їхній син «вийшов з-під контролю» і вони не мають іншого вибору, як написати листа судді.

Хлопчик постійно крав речі з власного будинку, щоб задовольнити свою пристрасть до марихуанни, кажуть його мати і батько.

Вони навіть встановили двері з подвійними замками у марній спробі утримати хлопця в будинку, але непокірна дитина розбила вікна свого будинку, щоб втекти.

Незважаючи на свій юний вік, хлопця заарештовували більше десяти разів за останні 18 місяців.

Його батьки вирішили звернутися до в’язниці після того, як він, піднявшись на дах, почав кидати плитки черепиці в автомобілі, що проїжджали повз його дім.

У листі до суду батька написали: «Ми віримо, що хлопцю необхідне покарання у вигляді позбавлення волі, щоб повернути його до реальності.

Він повинен усвідомити, що його дії мають наслідки, незалежно від його віку, інакше він принесе ще більше горя, коли подорослішає.

Будь ласка, не залишіться байдужим, прийміть міри. Можливо нам вдасться навернути його на правильний шлях таким чином».

Підлітка було ув’язнено окружним суддею Даніелем Кертісом на шість місяців, через що він пропустив святкування Різдва з родиною.

Його 33-річна мати і 41-річний  батько стверджують, що ляпаси від поліцейських та кайданки на зап’ястях просто не працювали.

Батько каже: «Нічого з того, що ми робили, ніяке покарання, яке він отримав від поліції в минулому, не спрацювало.

Йому треба туди, де його поставлять на місце і дадуть зрозуміти, що з ним може статися, якщо він опиниться у в’язниці для дорослих».

zakarpatpost.net