Читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини»

Скоро в закарпатських лікарнях з’являться клоуни

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Сміхотерапію застосовують вже у багатьох українських лікарнях

У світі при лікарнях та хоспісах клоуни працюють уже більше 30 років. У Європі це звична практика. Там, а ще у Австралії, Новій Зеландії, США, Канаді, Ізраїлі клоуни входять до штату медичних закладів уже більше 15 років.

Як закарпатець лемура кропом годував

Журналіст газети «Неділя Закарпатські новини» побував у Києві у сімейному зоопарку «Лемур».

Місце – справді унікальне. Живуть у ньому маленькі звірята – як дикі, так і домашні тварини. До них навіть можна увійти у вольєри з інструктором.

Закарпатський тиждень: сваримося з сусідами, з’ясовуємо стосунки з державою, тішимося перспективами

Такий, знаєте, «післясмак», як після виборів: не тішить, але й не нудить… Майже останній перед, кажуть, доленосними,  виборами тиждень не втішив подіями. Жили собі, сварилися, чомусь раділи, а від чогось «заводилися» (злилися, щоб ви собі не думали…)

Коли прірва починає вдивлятися у тебе 

Президентські вибори увійшли у вирішальну фазу. Усе вирішиться вже у першому турі, бо в другому вже вибору як такого фактично не буде. У другому турі буде вже вибір між проблемним для України і взагалі смертельним для нас.

Чому закарпатці вчать дітей, що змії – це страшно і бридко

Долаймо свої страхи!

Оце пригадую, як у дитинстві я страшенно боявся висоти. Мої сестри-близнята, молодші від мене на чотири роки, могли легко вилізти на одну з ялинок, що їх батько посадив перед хатою для краси, до самої вершини. Це було не просто, бо гілки на ялинах були обрізані аж понад електричні стовпи, що височіли поруч.

Ужгородський вчений винайшов систему, яка дозволяє обходитися без їжі

 

А ще Василь Гомонай розповів про сучасні революційні методи лікування раку,  закарпатські мінерали, які очищають воду і про те, як у нього на очах хотіли зарізати президента

Яку роботу найчастіше пропонують в Ужгороді, на Закарпатті та за кордоном

Кого шукають на ринках праці Закарпаття роботодавці, в якій сфері пропонують  найбільше вакансій, скільки готові платити закарпатцям і на яких умовах запрошують працювати наших земляків за кордон?

Як знайомляться жінки та чоловіки в Закарпатті

У добу Інтернету закарпатці активно знайомляться через газету. Завдяки рубриці «Клуб знайомств», що в газеті «Закарпатські оголошення», вже тисячі людей знайшли свою долю і зараз щасливі зі своєю другою половинкою.

Чому закарпатці Богу моляться, а в чорта вірять

Прийшла в неділю баба Анця із церкви. Вдоволена така. Настрій гарний, весняний. На вулиці потепліло, невістка з онучкою обід приготували, який вичитали  у газеті «Неділя Закарпатські новини». Пообідали вони, поговорили про політику, Томос та любаску дяка Ферія і вийшла баба мало на лавиці на сонечку погрітися.

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 29 березня.

zakarpatpost.net