Як знайомляться жінки та чоловіки в Закарпатті

У добу Інтернету закарпатці активно знайомляться через газету. Завдяки рубриці «Клуб знайомств», що в газеті «Закарпатські оголошення», вже тисячі людей знайшли свою долю і зараз щасливі зі своєю другою половинкою.

Тож хто зараз найбільш активно шукає партнера? Як розповіли у газеті «Закарпатські оголошення», найчастіше шукають жінок чоловіки. Від них приходить у 3-4 рази більше оголошень.

Є серед наречених і іноземці, зокрема, італійці, поляки, німці, угорці та росіяни. Їх цікавлять закарпатки для створення родини. Серед вимог – бажання  розділити радість від спілкування, середній вік і згода на переїзд. Також іноземці вказують, що не мають матеріальних проблем, дехто просить вказати контактний телефон (вірогідно, аби пересвідчитись, що потенційна наречена володіє мовою і він з нею зможе безперешкодно спілкуватися), пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Також закарпатських наречених і мешканці інших регіонів України. Є оголошення від киян, чоловіків із Житомирської області, Черкас.

Цікаво, що вік чоловіків, які бажають познайомитись у середньому 40 років. Але є оголошення і від 24-річних, і від тих, кому 30, 35, 38, 42, 45 років, але є й старші, 51, 55, 59, 60, навіть 72 роки. Загалом бажають знайти супутницю досить молоді представники сильної статі.

Вік жінок старий – у середньому 50 років. Але також шукають партнера 42-річні, 55-річні, 60-річні, і навіть 70-річні. Майже всі вони або розлучені або вдови. Взагалі неодружених раніше жінок, які шукають чоловіка, дуже мало.  У більшості є діти, часто – вже дорослі. Багато хто готовий поділитись теплом і із чужими дітьми, якщо вони в чоловіка є від попереднього шлюбу. Також дуже часто в оголошеннях представниці прекрасної половини акцентують на своєму стані здоров’я, наголошуючи, що вони здорові та повні сил.

А що закарпатки хочуть бачити у своєму обранцеві?

Передусім, аби переважній більшості з них важливо, аби чоловік не зловживав алкоголем, щоб був надійним, ніжним, матеріально забезпеченим, щоб поважав та кохав її.

А для чоловіків має серйозне значення, аби супутниця не була сварливою, аби була ніжною, спокійною, психічно врівноваженою, але найголовніше – аби була вірною і не зраджувала. Цей пункт присутній у дуже багатьох оголошеннях. Багато хто хоче мати спільних дітей, дехто – конкретно сина.  Також для закарпатців важливо, аби жінка не мала надмірної ваги, схильних до повноти просить не турбувати практично кожен третій чоловік. Для багатьох важливе і почуття гумору. Також багато хто шукає або низьких жінок, або середнього зросту, багатьом подобаються тендітні. Крім того, окремим закарпатцям потрібна саме працьовита жінка, комусь – без релігійного фанатизму, а комусь навпаки – саме віруюча (конкретно – православна), більшості – симпатична, з гарною фігурою, акуратна, охайна, а також щира, без комплексів. Цікаво, що кулінарні здібності майже нікого не цікавлять. Також дехто вказує, що його обраниця може мати дитину, багато хто ставить вимогу, аби вона була згідною на переїзд. А ще дехто готовий одружитися на жінці з фізичними вадами, головне для багатьох також інтелектуальне спілкування.

А що вказують про себе в оголошеннях наші земляки?

Жінки найчастіше вказують, що мають вищу освіту, власну забезпеченість житлом, дехто – знак Зодіаку (найчастіше – Козероги), а також, що вони симпатичні, порядні, працьовиті, добрі господині, турботливі і одинокі.

Чоловіки роблять акцент на тому, що вони енергійні, активні, порядні, серйозні, працюють, мають власне житло, дехто вказує професію, дехто – вагу, зріст і відсутність шкідливих звичок.

Цікаво, що різниця у віці чоловіків хвилює менше, ніж жінок. Вони згідні на зв’язки навіть зі старшими за себе на 5-10 років жінками. А от закарпатки переважно вказують вікову межу, яка їх цікавить і старших за себе на 5 років уже просять не турбувати. Дехто шукає навіть молодших за себе на 3-8 років.

Переважно у всіх оголошеннях закарпатці вказують серйозність власних намірів і в багатьох просять перед зустріччю вислати фото.

Отже, шукайте і знаходьте свою другу половинку і «Клуб знайомств» газети «Закарпатські оголошення» завжди радий вам у цьому допомогти.

Марія УЖАНСЬКА, газета «Неділя Закарпатські новини», ексклюзивно для zakarpatpost.net