Гороскоп на тиждень. 15 – 21 квітня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

З 15 по 18 квітня – зростаючий місяць. Важливі рішення приймаються саме зараз. Особливо ті, які стосуються сімейних відносин і робочих питань. У цих сферах ви не прогадаєте! 19 квітня – повний місяць. Головне – не рубати з плеча! Ніяких необдуманих рішень і емоційних сплесків. Зупиняйте себе кожен раз, коли виникне спокуса зробити що-небудь зопалу. Такі кроки не призведуть ні чого хорошого. 20, 21 квітня – спадний місяць. Зараз важливо чимось зайняти руки. Влаштуйте генеральне прибирання, ремонт, перестановку меблів. У цей період всю енергію треба вкладати в будинок і сім’ю. Причому зараз краще обійтися без помічників – робіть все самі.

 ОВЕН

Можете очікувати зустрічі з другою половиною, зізнання в любові, нового витка в стосунках. Довкола вас зараз багато цікавих людей, які до вас при всьому цьому ще й небайдужі. А ось в грошах везіння поки немає. Доведеться взяти в борг або відкласти покупку, про яку давно мріяли. Беріть тільки посильну для вас суму. І пам’ятайте про відпочинок, бережіть здоров’я, займіться спортом та більше бувайте на свіжому повітрі.

ТЕЛЕЦЬ

Зірки не рекомендують вам будувати плани на майбутнє. Зараз не час сіяти. Зате можна проводити будь-які операції з нерухомістю. Заплановані раніше подорожі і поїздки обіцяють бути вдалими. Візьміть з собою за компанію друзів. Вони можуть дати хорошу пораду, підтримати, підбадьорити. Також варто більше уваги приділяти собі, проводити оздоровчі процедури, добре висипатися і загартовуватись.

БЛИЗНЮКИ

В цей час ви будете розсіяні як ніколи. Щоб не потрапити в неприємні ситуації, ближче до середини тижня доведеться зусиллям волі взяти себе в руки. Зверніть увагу на домочадців, особливо на дітей. Вони зараз дуже потребують вашої уваги. Вам же самим зараз більше зхочеться спілкування зі знайомими та поки що незнайомими людьми. Романтичних зустрічей та нових стосунків, нехай навіть нетривалих, але піднесених. Зачекайте. Тепер – не час.

РАК

І в їжі, і в стосунках вам зараз важливо дотримуватися почуття міри. Тримайте себе в руках! Не зайвим буде взяти до відома пораду від старшого покоління або подруги. У вихідні дні цього періоду можна здійснювати великі покупки: вони будуть вдалими. Особливо корисно запастися продуктами. Для вас так важливо, аби холодильник завжди був повним. Тож тепер маєте чудовий шанс зробити це, причому ще й за вигідними цінами.

ЛЕВ

Вам зараз краще не працювати в поодинці. В середині тижня можливе отримання несподіваного прибутку. Спокуса витратити гроші даремно буде великою, але ви тримайтеся! Відкладіть певну суму на більш важливі речі. Невдовзі гроші вам справді знадобляться. Поки що найкраще планувати час для літнього відпочинку, але не витрачатися на придбання якихось турів.

ДІВА

Зустрічі з друзями – головне, що врятує вас в цей період. В іншому все буде дещо складно. Здоров’я може почати пустувати, на роботі на вас посиплються всі шишки, а в стосунках з коханим настане пауза. Будьте сильною людиною, щоб все це пережити! Тим більше, що цей період триватиме недовго і вже невдовзі на вас чекає везіння у всіх сферах.

ТЕРЕЗИ

Будьте готові до того, що вас може чекати неприємний сюрприз. Зірки радять взяти невелику відпустку, хоча б 2-3 дні, щоб відновити сили. Ось тільки відпочивати зараз краще наодинці. Навіть улюблених дітей і чоловіка бажано залишити вдома. Дуже корисно провести цей нас на природі, ідеально підійдуть гори. Там ви можете усамітнитись і відчути власні внутрішні сили, гармонію з всесвітом.

СКОРПІОН

До вашої роботи зараз буде пред’являтися чимало претензій. Не сперечайтеся, а виправляйте помилки. Цей досвід у майбутньому буде для вас дуже корисним, а випробування для вас даються, як хороший урок. Прийміть його з гідністю. Не судіть суворо рідних і близьких: вони зараз особливо ранимі. Більше часу проводьте на природі. Не обов’язково це має бути біг. Набагато більше тепер підійдуть піші прогулянки. Це потрібно як для здоров’я, так і для настрою.

СТРІЛЕЦЬ

Очікується багато ділових зустрічей. Перш ніж на щось погоджуватися, тверезо оцінюйте власні можливості. Побутових проблем буде не уникнути. Домашні весь час будуть чимось незадоволені. Видихніть, скоро все налагодиться! Зараз у фінансових питаннях у вас все добре, тепер – дуже хороший період для того, аби заробити. Однак крім роботи знайдіть час ще й для відпочинку. Він теж необхідний для відновлення сил.

КОЗЕРІГ

На перший погляд, у вашому житті зараз все буде ідеально. Але ви самі весь час будете чимось незадоволені. Відмовтеся від професійних амбіцій, якщо вони підуть врозріз з інтересами сім’ї. А в суботу, обов’язково приділіть максимально багато часу дітям. Ви мало буваєте з ними і більше думаєте про заробляння грошей, ніж про рідних. Усе й так не заробите, а любов дорогих серцю людей можете втратити.

ВОДОЛІЙ

У вашому житті з’явиться незаперечний авторитет, до думки якого однозначно варто прислухатися. Однак не слідуйте чужим шляхом, у вас є свій власний, набагато кращий і цікавіший. І ви про це добре знаєте. Можливо, на роботі вас чекає підвищення, у всякому разі додатковий заробіток на цьому тижні отримаєте гарантовано.  Обов’язково це відзначте! Однак в любовній сфері може виникнути і нерозуміння. Бережіть коханих.

РИБИ

Ймовірно, саме зараз почнуть збуватися ваші найзаповітніші бажання. Приймайте все з вдячністю. Ви ж цього самі хотіли і зараз час пожинати плоди. У спілкуванні з оточуючими будьте поблажливі: прощайте їм слабкості. Гарний час для догляду за собою. Сходіть до косметолога, наприклад! Також приділіть увагу родині. Близькі люди потребують вашого тепла. Вихідні бажано провести разом із ними. Найкраще, якщо це буде далеко від рідної домівки.

zakarpatpost.net