АНОНС. Чому дикі тварини покинули ужгородську «Кірпічку»

А новий господар знає всі дороги та всі таємниці озера

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Без лебедів «Кірпічка» зовсім осиротіла. Хоч надворі весна, природа прокидається, та чогось біля озера дуже не вистачає, пише газета «Неділя Закарпатські новини»

Журналіст газети «Неділя Закарпатські новини» цими днями побував на «Кірпічці» в пошуках пернатих та тварин.

Першим зустрів нас чорний собака середнього зросту. Він одразу ж, виляючи хвостом, прийшов знайомитись. Дуже милий чотирилапий щиро радів гостям. Місцеві кажуть, що звати його Барсиком. Тож ми познайомились і він одразу взявся нас супроводжувати, показував усі дороги і всі секрети.

Доріжок біля озера багато, але заблукати не можна, бо рослинність поки що лише прокидається. Листя на деревах немає, трава ще дуже мала. Зате добре видно ганьбу і біль «Кірпічки» – сміття.

Його тут дуже багато. Чоботи, куртки, штани, навіть літні шльопанці. На «Кірпічці» можна знайти стільки одягу, що навіть у магазин ходити не потрібно.

І не лише одягу. Понишпоривши довкола, за бажання можна відшукати навіть викинуті побутові прилади та різні речі домашнього вжитку.

Хоч зі сміттярами у місті намагаються боротися, навіть розвішують інформаційні таблички із закликами тим, хто викидає свій мотлох, захрюкати, все одно знаходяться такі, хто виносить або просто залишає по собі після відпочинку рештки своєї життєдіяльності іншим під носом і засмічує природу.

Що ще відбувається зараз на Кірпічці? Кого ми там зустріли?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 12 квітня.

zakarpatpost.net