Гороскоп на тиждень.  6 – 12 травня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

 

З 6 по 12 травня – зростаючий місяць. Це – прекрасний час для реалізації будь-яких планів в бізнесі і в роботі взагалі. Укладені угоди будуть успішними і принесуть прибутки. Усі починання матимуть позитивне завершення. Особливо це актуально для тих, хто займає високу посаду. Не бійтеся експериментувати і ризикувати зараз. Ви не прогадаєте! Вам захочеться романтики і подорожей. Сміливо відправляйтеся в поїздки з коханою людиною. Час проведете разом цікаво і корисно. Більше бувайте на свіжому повітрі, вживайте в їжу свіжі овочі та фрукти.

 ОВЕН

Вас чекає непоганий прибуток, фінансовий успіх. Особливо це стосується першої половини тижня. На зростаючому місяці ваш сімейний дохід значно виросте. Дуже добре обставини будуть складатися і в професійних справах –  на вас чекає зростання, процвітання. Сміливо беріться до звершення навіть найбільш амбітних планів. Зорі сприятимуть успіху і вестимуть вас правильною дорогою до мети.

ТЕЛЕЦЬ

Безліч приємних і навіть доленосних зустрічей очікує вас в даний період. Романтичний настрій захопить розум і серце. Насолоджуйтесь! І обов’язково прислухайтеся до інтуїції. Зараз ви маєте шанс змінити життя кардинально. Якщо у вас є друга половинка, флірт може перерости у більш серйозні стосунки. Тому думайте наперед, чи це вам потрібно. Якщо ж ви одинокі, любов заполонить вас із нечуваним поривом. Будьте готові до бурхливого роману.

БЛИЗНЮКИ

Пора поставити життя на паузу і задуматися, чи у вірному напрямку ви рухаєтеся. Гарний час для зміни роботи або супутника життя. Чи не прогадаєте! Серед друзів придивіться до тих, хто вас особливо насторожує. Можливо, прийшов час з ким-небудь попрощатися. Сміливо розривайте стосунки, якщо щось іде не так. Можливо, у вашому житті та людина свій потенціал вичерпала і місію виконала. Будьте відкриті для нових знайомств, тим більше, що вони обіцяють бути перспективними.

РАК

Для Раків настає приємний час. Близькі будуть радувати і дивувати, на роботі можливе збільшення розміру зарплати або підвищення на посаді. Будьте уважні до підказок Вищих сил. Не нехтуйте дрібницями: саме в них часто міститься важливий знак. Прислухайтеся до голосу серця, він підкаже, як діяти. Буде багато приємних зустрічей, у тому числі – зі старими друзями. Знайомства можуть мати приємне продовження і перерости у щось серйозне.

ЛЕВ

Ваша активність буде на максимальному рівні! Використовуйте це для вирішення як робочих, так і побутових питань. Будь-які операції з нерухомістю під забороною, зате інші фінансові вкладення робити можна і потрібно. Тільки для початку порадьтеся з фахівцем. Гроші до вас зараз самі потечуть, тільки не поспішайте їх витрачати. Ще не час. Подумайте про відпочинок влітку, зараз можете купувати путівки. У сфері кохання пануватиме спокій і гармонія. Чудовий тиждень для того, щоб насолоджуватися  життям.

ДІВА

Чекайте нападок на вас з боку оточуючих і будьте готові дати відсіч! Ніхто, крім вас, в цій ситуації вам не допоможе. Більше відпочивайте і займайтеся приємними справами. Ближче до кінця тижня вас чекає цікава ділова пропозиція, і ви повинні бути до цього готові. Можливо вирішите змінити роботу. Не бійтеся робити важливих кроків. Зараз час кардинальних змін і вони будуть тільки на краще. Більше відпочивайте і займайтеся власним здоров’ям.

ТЕРЕЗИ

З самооцінкою зараз буде непросто. Вам здасться, що ви ні на що не придатні. Займіться новими проектами, щоб повірити в себе. На початку тижня висока ймовірність зустрічі з людиною, яка відіграє важливу роль у вашому житті. Якщо випаде нагода кудись поїхати, не відмовляйтеся. Поїздка  може виявитися дуже вдалою у плані фінансових перспектив. Висипайтеся і пам’ятайте про спорт.

СКОРПІОН

Довіртеся інтуїції. Вона підкаже, кому можна вірити в вашому оточенні, а кому – ні. Можуть виникнути невеликі фінансові проблеми, але надовго вони не затримаються. А ось на самопочуття варто звернути особливу увагу. Перегляньте свій раціон, вживайте більше свіжих овочів і займіться активним відпочинком. Спорт може підняти вам настрій і допомогти відволіктися від набридливих думок.  Із коханою людиною у стосунках буде спокійно.

СТРІЛЕЦЬ

Нарешті, настав період, коли ви можете розслабитися. Проблеми відступлять, з близькими – прекрасні відносини. Час сприятливий для будь-якого відпочинку, проведення відпустки, зустрічей з друзями. Заплануйте поїздку і не думайте про справи. Якщо випаде нагода, відправляйтеся далеко від рідного дому, найкраще підійде мандрівка екзотичними країнами. Якщо ж часу для відпочинку замало, хоча б більше бувайте на свіжому повітрі, а на вихідні поїдьте в ліс. Там зараз дуже гарно.

КОЗЕРІГ

В особистих справах можливі непорозуміння через вашу завантаженість робочими справами. Доведеться йти на компроміс. Зверніть увагу на здоров’я: великий ризик загострення хронічних захворювань. У вихідні постарайтеся провести час на природі. Із коханою людиною можливі серйозні конфлікти. Вас дратуватиме все і ви будете намагатись перевиховати партнера на свій манер, весь час давати якісь поради. Це не подобається нікому. Тому намагайтеся якомога менше говорити і не нагнітити ситуацію.

ВОДОЛІЙ

Зірки радять вам не тримати негативні емоції в собі. Складно? Випустіть пар, але зробіть це будь-яким гуманним способом. Ви зараз надто дратівливі і говорите іншим неприємні речі. У любовних відносинах виникне непорозуміння. На жаль, самі ви не зможете змінити ситуацію, так що чекайте кроку з боку другої половини. У фінансових питаннях можливі великі вкладення. Не переймайтеся – у майбутньому це принесе великі дивіденди, навіть якщо зараз витрати вам здаються завеликими.

РИБИ

Довгоочікуваного прибутку, на жаль, не буде. Доведеться деякий час перебиватися тим, що є. В середині тижня сприятливі будь-які діагностичні процедури, що стосуються здоров’я. Приділяйте більше часу друзям, їм це необхідно. Не конфліктуйте з партнером, поставте себе на його місце. Деколи ви буваєте надто прискіпливими. Проводьте якомога більше часу на природі. Це позитивно вплине і на ваш настрій, і на самопочуття.

 zakarpatpost.net