Чи відомий вам той факт, що характер жінки може якоюсь мірою залежати від її типу фігури? Отже, про що розповість жіноча фігура?

Дивно, але якщо звернути увагу на жінок визначеної конституції, то стає зрозуміло, що власниці схожих типів фігур дійсно схожі якостями і рисами характеру. Отже, про що розповість жіноча фігура?

Худорлява статура

Така фігура зазвичай розкриває перед нами естета і критика в одному флаконі. Ця пані любить товариство красивих і інтелектуально розвинених людей. Очевидно, що вона не терпить людської дурості і зовсім не соромиться відкрито про це говорити. Одна з її головних рис характеру — це нестриманість. Якщо їй щось не подобається, вона не буде кривити душею і відкрито заявить про те, про що думає. Із-за такої особливості у неї завжди багато як прихильників, так і недоброзичливців, інформує Ukr.Media.

Прямокутний тип фігури

Володарка такого типу фігури — це дівчина середньої комплекції з не особливо видатними плечима, відсутньою талією і вузькими стегнами. Відмінною рисою її характеру є скутість. Ця дівчина найчастіше страждає від заниженої самооцінки і недовіри до оточуючих. Однак вона завжди намагається ретельно приховувати. Під маскою холодності і деякої зухвалості вона ховає беззахисну і крихку дитину.

Грушоподібний тип фігури

А ось володарка вузьких плечей і пишних стегон навряд чи може поскаржитися на свою самооцінку. Слава богу, з нею у неї все в порядку. Зате цій розкішній дамі напевно стало б у нагоді вміння довіряти оточуючим. Своїм тотальним контролем і настирливою опікою вона здатна звести з розуму всіх, хто живе з нею під одним дахом.

Фігура — пісочний годинник

Така дівчина (як і сама жіноча фігура) — це знахідка для будь-якого цінителя домашнього затишку і гармонії. Вона покладиста, з нею приємно перебувати 24 години на добу, так як вона вміє створювати гармонійну атмосферу навколо себе. Ця дівчина не кар’єристка, сім’я для неї має набагато більше значення, ніж реалізація в професії. Однак, на подив, таким жінкам нерідко вдається вдало поєднувати і роботу, і домашні справи.

Фігура — пампушка

Такий тип фігури зазвичай належить м’яким жінкам. Вони легко йдуть на контакт і завжди раді надати допомогу тим, хто її потребує. Більш того, жінка з пишними формами незлопам’ятна і здатна пробачити дорогій людині навіть найбільш негідні вчинки. Вона не злопам’ятна і незлоблива. Але, на жаль, багато хто часто користується її щирістю.

Фігура — перевернутий трикутник

Сильна, амбітна і незалежна, ця жінка легко може дати фору будь-якому успішному чоловіку. Вона не боїться змін і завжди з упевненістю йде напролом до своєї мети. Запальність і прямолінійність — головні риси характеру цієї норовливої дами. Однак найчастіше чоловіки її побоюються, із-за чого у неї на цьому грунті виникають проблеми в особистому житті.

Великий верх і худі ноги

Жінка, у якої є видатними плечі, груди та сідниці при досить худих ногах, зазвичай непосидюча, темпераментна і ексцентрична. Вона не терпить одноманітності і намагається жити насиченим життям. Зазвичай у власниці такого типу фігури багато захоплень і широке коло знайомих. До всього іншого, вона оптимістична і життєрадісна, що завжди допомагає їй легко йти по життю і долати будь-які перешкоди.

zakarpatpost.net