Закарпатських чиновників оцінюватимуть в інтернеті. Неефективних звільнятимуть

Учора в Києві відкрився одинадцятий форум iForum 2019, у роботі якого взяв участь і журналіст газети «Неділя Закарпатські новини».

Гостем форуму був Володимир Зеленський. Говорив він переважно про новітні технології, про те, що ми всі разом повинні змінювати Україну.

Серед цікавих месенжів, які звучали на форумі інформаційних технологій була теза про контроль чиновників. Це означає, що люди повинні знати про чиновника все. І не лише про нього, але й про його родину. Мова йшла передусім про доходи. Але не тільки.

Це пропонується запровадити для того, аби покінчити з чиновницьким свавіллям та корупцією.

Але для цього потрібно створити рейтинг чиновників, у якому буде дуже точно і ясно видно, хто відпрацьовує свою зарплату, а хто – ні. Отже, якщо працівник працює погано — його пропонується звільнити, якщо ж добре – преміювати.

Таким чином неефективні чиновники підуть з посад і працюватимуть тільки ті, хто справді зможе показати якісну та чесну роботу.

«Чиновники просто сидять на сраці і ніяк не розплачуються за свою неефективність. Пора створювати для них цифрову диктатуру», – запевнив автор ідеї та лідер проекту Максим Бахматов.

Отже, чи перевірятимуть закарпатських чиновників на новітніх детекторах брехні, чи контролюватимуть їхню діяльність? Чи керуватиме нашим краєм людина, яка дійсно хоче працювати на благо людей?

Сподіваємося, що так.

 zakarpatpost.net