АНОНС. Як 15-річна закарпатка разом з братом добили матір, перерізали їй шию, а труп викинули у річку

Справа тягнулася більше двох років і нарешті суд виніс вирок

Кілька десятків ударів качалкою, 18 ножових поранень, перерізана шия… саме так убивали 18-річний хлопець та 15-річна дівчина з Хуста свою матір. Діти дочекалися ночі, аби жінка заснула… і приступили до кривавої розправи над найріднішою людиною. Свої дії вони спланували заздалегідь, бо прагнули помститись за те, що жінка виявила крадіжку доньки і хотіла про неї повідомити правоохоронців. Хотіли брат із сестрою позбавити життя і батька, але його на той момент не було вдома, пише газета “Неділя Закарпатські новини”.

https://zakarpatpost.net/wp-content/uploads/2019/03/%D0%97%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%81%D1%8C%D0%BA%D1%96_%D0%9E%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F_Vib.pngТрагедія сталася 19 лютого 2017 року. Тоді Віталія Леміш спокійно лягла спати, нічого не підозрюючи про наміри своїх дітей. напередодні в неї з донькою був скандал, адже Тамара вкрала гаманець, у якому знаходилося 36 тисяч гривень. Гроші доньці потрібні були на наркотики. Приймала вона їх разом із братом.

За словами знайомої дівчини, вона могла щось поцупити і в школі, а наркотики не лише вживала, але й продавала, навіть у навчальному закладі, де вчилася. Про це було відомо багатьом, але більшість бояться навіть зараз про все говорити. Навчалася Віталія посередньо, але дисципліну, за словами вчителів, на уроках не порушувала.

А от Богдан закінчив школу з відзнакою, вступив до університету, але почав вживати наркотики, пропускати заняття й із ВУЗу його виключили.

Родину ж усі в один голос характеризують, як благополучну. Мати юних вбивць працювала медсестрою в Хустській районній лікарні, батько – на телекомунікаційному ретрансляторі в Рокосові. Саме в ту фатальну ніч чоловіка врятувало від загибелі власне те, що він чергував.

Віталія бачила дивну поведінку своїх дітей і про те, що стало її причиною здогадалась, але розмовами врятувати ситуацію вона не могла. Коли зрозуміла, що гаманець поцупила Тамара, накричала на неї, пригрозивши, що все розповість батькові та повідомить поліцію. Дівчина злякалася наслідків, тож розповіла про все братові. Так вони й вирішили позбутися небажаного свідка, яким стала їхня мати.

Далі – найцікавіше! Подробиці страшного злочину читайте у свіжому номері газети “Неділя Закарпатські новини”.

У продажу з 7 червня!

zakarpatpost.net