Чи знаєте ви якою має бути успішна закарпатська жінка

Відчайдушні, успішні, сильні, впевнені в собі, впізнавані…. І все це про закарпаток, якими можна пишатися

https://zakarpatpost.net/wp-content/uploads/2019/01/%D1%83%D1%81%D0%BF%D1%96%D1%88%D0%BD%D1%96%D0%B6%D1%96%D0%BD%D0%BA%D0%B82019%D0%BE%D0%B1%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B0.jpgУспішні, впізнавані, хоч жіночні, але сильні, впевнені у собі, ніжні і відчайдушні. Вони керують людьми, багато заробляють і мають колосальний досвід у різних сферах. Ними захоплюються і їм заздрять.

Газета «Неділя Закарпатські новини» продовжує представляти вам власний ТОП закарпатських жінок, які вже створили і нині творять історію, сьогодення і майбутнє краю в усіх іпостасях і проявах життя!

«Варто наголосити, що це  не зовсім рейтинг у своєму традиційному значенні – тут нема першого, десятого чи тридцятого місця, прізвища розташовані в алфавітному порядку. Це перелік жінок, які дійсно мали успіх цього року у різних сферах. Тому, у цьому списку немає розподілу, як немає його у житті!» – зазначено у передмові до журналу «Успішні жінки Закарпаття» 2019 року.

Усіх жінок, які потрапили до видання об’єднує не лише успіх, якого кожна з них досягла у своїй сфері життя, але й те, що вони готові поділитися секретами його досягнення з іншими, уміють бути корисними не лише для близьких, але й для свого міста, області, України в цілому.

Отже, знайомтеся: успішні жінки Закарпаття, яких треба знати, аби пишатися ними; допомагати, або, бодай, не заважати їм робити кращим світ довкола нас!

Журнал «Успішні жінки Закарпаття» купуйте у кіосках області або замовляйте за тел.: (050) 222-50-50.

zakarpatpost.net