Гороскоп на липень. Любов, здоров’я, гроші

Щоб цей літній місяць був щедрий на радісні та щасливі події, потрібно заручитися підтримкою планет. Не поспішайте, не метушіться, будьте розсудливими і раціональними – планети заохочують самодисципліну, стриманість і порядок. Перш ніж ухвалити важливе рішення, візьміть паузу, щоб побути наодинці з думками. В самоті народяться великі ідеї!

В період 1-8 липня, займіться складанням планів. Визначтеся з головними цілями, подумайте, що потрібно зробити, щоб їх досягти. Обов’язково зафіксуйте все міркування на папері. Надалі щомісяця перечитуйте їх і робіть висновки.

10-17 липня, завдяки планетам – відмінний час для далеких поїздок, вивчення іноземних мов та інших культур. Опановувати мову рекомендується в групі: навчання буде максимально комфортним і продуктивним, ви заведете нових друзів.

На якийсь час забути про себе і своїх бажаннях доведеться 18-31 липня. Приймайте участь в благодійних акціях і волонтерських проектах. Озирніться навколо – можливо, хтось із близьких перебуває в похмурому настрої, обтяжений реальними проблемами або неприємними спогадами. Вислухайте і запропонуйте допомогу.

Риби

Подумайте, чого б вам найбільше хотілося. Як далеко ви дозволяєте собі зайти в мріях? Чи є у ваших фантазій про майбутнє кордон? Оцініть, наскільки вони міцні, і по цеглинці починайте розбирати паркан, що обмежує ваші переконання, установки і страхи. Дозвольте собі мріяти про грандіозне і велике! Думки матеріальні, ви ж пам’ятаєте про це?

Водолій

Черпайте силу в самоті! Не лякайтеся бажання більше часу проводити на самоті і ні в якому разі його не ігноруйте. Ненадовго замкнутися в собі вам зараз просто необхідно – щоб відновити сили і зрозуміти щось важливе. Така тенденція буде простежуватися аж до третьої декади липня – в кінці місяці вам знову захочеться до друзів, приятелів і близьких.

Козеріг

Липень – це не ваш місяць. Краще приберегти сили на потім. В цей час краще відпочити, побайдикувати. Не слід влізати в грошові справи, гроші зароблятимуть ся важко. Можливі також непорозуміння з близькими, конфлікти на роботі. Будьте стриманішими.

Стрілець

Витрачайте гроші з розумом! У липні вони стануть приходити до вас легко. Однак і йти будуть не менш легко і швидко. Такий вплив планет. Щоб не витратити зайвого, виходячи з дому, беріть з собою тільки ту суму, яку дозволяєте собі витратити, не більше. В борг краще не давати, «милі дрібнички» не купувати.

Скорпіон

Проводьте більше часу з рідними! Чи давно ви відвідували родичів? Дзвонили, щоб поцікавитися, як у них справи? Зараз саме час зайнятися зміцненням сімейних уз. Відвідайте близьких – їм буде дуже приємно, а ви отримаєте величезний заряд позитиву. Втім, можливо, хтось із рідних уже мчить на поїзді або летить на літаку до вас – подумайте, як організувати дозвілля, щоб всі залишилися задоволені.

Терези

Зберігайте і продовжуйте сімейні традиції! Сонце в липні пробудить ваш інтерес до «коріння». Ви запитаєте, ким були ваші далекі предки, де вони жили, чим займалися, ймовірно, приступите до складання генеалогічного древа. Все це знайде особливу значимість для вас, допоможе глибше зрозуміти себе, дасть відповіді на деякі давно-хвилюючі питання. І головне – їдьте кудись відпочити. Відновіть сили.

Діва

Діліться хорошим настроєм з іншими! Початок цього місяця ви ще довго будете згадувати: таким він виявиться яскравим, веселим і непередбачуваним! Що не день – то сюрприз або відкриття! Вирушайте на дружні посиденьки або в гості до близьких! Чудовий настрій і масу приємних емоцій вам буде гарантовано.

Лев

Наведіть порядок у справах, речах і думках! У липні однаково важливими будуть і сфера роботи, і сфера особистих відносин. Постарайтеся планувати час так, щоб жодна з них не постраждала. Шукайте відповідний саме Вам спосіб відновлювати енергію – від того, як ви себе почуваєте, буде багато залежати. Саме час змінити своє ставлення до здорового способу життя!

Рак

Не беріть на себе занадто багато! Проаналізуйте свій графік і режим дня: чи достатньо часу ви приділяєте собі, своїм інтересам? Чи не витіснили численні «треба» з вашого життя те, що ви дійсно хочете? Якщо це так, не дивуйтеся, чому у вас стало так мало енергії! Навчіться ставити свої інтереси вище, ніж все інше. Для цього знадобиться делегувати обов’язки комусь ще – саме час і цього повчитися!

Близнюки

Не переживайте, що чогось не встигнете. Звичні методи досягнення цілей можуть не працювати, і це важливо вчасно відчути. Десь брати нахрапом, десь чекати, практично не діючи. Спостерігайте, аналізуйте і не поспішайте. Поспіх в липні – взагалі ваш головний ворог. Тихіше їдеш – далі будеш, пам’ятайте про це.

Телець

Нехай ваша зірка засяє яскравіше! Звикли бути тихіше води і нижче трави? Терміново змінюйтеся! Зірки дадуть вам приголомшливий шанс вирости професійно і збагатитися, але за умови, що імпульс до цього буде виходити від вас! Іншими словами, ніхто не піднесе вам бажане на блюдечку з блакитною облямівкою, але ви можете підійти до серванта і самі це блюдечко взяти!

Овен

Прийшов час зайнятися собою! Планети в липні пробудять прагнення до самовдосконалення. Вас стане більше турбувати, як ви виглядаєте і як себе почуваєте. Багато Овнів вирішать відмовитися від шкідливих звичок, почати дієту, зайнятися спортом. В обов’язковій програмі у більшості представників знаку – оновлення гардеробу відповідно до модних тенденцій.

zakarpatpost.net