Хто такий насправді Бондаренко і що про нього говорять люди?

Аби дізнатися більше про Ігоря Бондаренка, газета «Неділя Закарпатські новини»  поспілкувалася з його працівниками, колегами по державній службі, партнерами та просто мукачівцями, які його знають.

  • ⇒ Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

«Ірина Леонідівна – лікар-окуліст, має свою клініку. Подружжя разом виховує донечку, – розповіла Марія. – Він людина пряма, відкрита, що йому не подобається – завжди каже в очі. Може й нагрубити, але наступного дня поводиться з людиною так, ніби нічого й не трапилось. Платить нам він добре.  Зарплату усі отримують завжди вчасно. Я звільнилася через сімейні обставини. Зараз думаю, що повернуся до нього працювати. Загалом від Бондаренка люди практично не звільняються, працюють там і по 18 років, ідуть хіба що в декрет, або на пенсію. Кондитерські вироби та солодощі в нього дуже смачні. Є там морозиво, різні тістечка, торти, як весільні, так і на замовлення, круасани, еклери, штруделі, паски,  макаранони, шоколад, загалом приблизно 80 найменувань різної продукції. Він має житло і в Києві, але живе в Мукачеві. А от його мама – в Одесі, час від часу він їздить до неї».

Тож як підприємець Ігор Бондаренко успішний і колектив його любить. А яким же він є політиком? Про це ми запитали від Василя Швардака, який очолював Мукачівську РДА у 2002-2003 роках, заступником якого свого часу і був нинішній голова обласної держадміністрації.

Більше про Ігоря Бондаренка читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

У продажу – від 19 липня.

zakarpatpost.net