Гороскоп на серпень. Любов. Гроші. Здоров’я

У серпні 2019 року величезний вплив на нас будуть проявляти планети духовності, підсвідомості і ясновидіння. Загостриться інтуїція, що обов’язково варто взяти до уваги. Слухайте внутрішній голос, а ось чужим порадам краще значення не надавати: введуть в оману.

  • ⇒ Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

Інтуїція підкаже, як вибудовувати спілкування з оточуючими. Його, спілкування, в першу декаду серпня, зазначену гармонійними аспектами планет, буде багато. Це відмінний час для налагодження зв’язків, встановлення нових – дружніх і ділових – контактів. Частіше виходьте в світ, проявляйте ініціативу при знайомстві – і обов’язково зустрінете тих, хто близький вам по духу.

Запланувавши великі покупки на другу декаду місяця, нагадайте собі: скупий платить двічі. Зірки вказують на ризик придбати дешеву, але, як виявиться, неякісну продукцію. Віддавайте перевагу перевіреним вами магазинам і вже зарекомендованим маркам.

Краще синиця в руці, ніж журавель в небі – ось планети в третю декаду серпня закликають цінувати те, що є, і не гнатися за примарною мрією, якою б привабливою вона не здавалася. Кинувши зараз всі сили на реалізацію складних проектів, ви залишитеся з розбитим коритом. Беріться за простіші завдання: за ті, які впевнені, що подужаєте.

Останній день місяця, 31 серпня, присвятіть вирішенню побутових питань: полагодьте сантехніку, яка вийшла з ладу, переставте меблі, поклейте нові шпалери. Зірки обіцяють: атмосфера в будинку відразу стане райдужна і тепліша!

Овен

З вдячністю приймайте чужу допомогу! Один в полі не воїн. Ця приказка якнайкраще передає характер серпня 2019 року. Ні, воювати вам ні з ким не доведеться, але, щільно взаємодіючи з іншими людьми, ви дійсно досягнете більшого, ніж діючи поодинці. Вам є на кого покластися, і вам з радістю підставлять плече.

Телець

Прагніть зберегти свою індивідуальність! Ваші слова в серпні матимуть особливе значення для тих, хто поруч. Для багатьох ви станете орієнтиром – дивлячись на вас, вони будуть вирішувати, в якому напрямку рухатися, як будувати свою долю. Будьте чесними, не намагайтеся здаватися тими, ким не є, – вас люблять і цінують саме за те, якими ви є.

Близнюки

Звертайте увагу на знаки Всесвіту! У серпні дуже важливо бути спостережливими і слухати внутрішній голос – підказки, як діяти в тій чи іншій ситуації, будуть приходити через сни, випадково підслухані на вулиці розмови і т.п. Можливі осяяння і дежав’ю, багато хто буде відчувати присутність ангела-охоронця поруч.

Рак

Приготуйтеся дізнатися про себе щось нове! Ви володієте величезною внутрішньою силою, але, ймовірно, навіть не підозрюєте про це. Молодик 1 серпня змусить вас подивитися вглиб себе, пройти через ситуації, в яких ваша дрімаючі сила нарешті прокинеться. Серпень – місяць перебудови, переродження. Ви покажете світу нового себе!

Лев

Не дозволяйте порушувати ваші кордони! Якщо вам щось не подобається, говоріть прямо, не терпіть неналежне ставлення до себе. В іншому випадку не скаржтеся потім, що на вас «сіли і поїхали». Ви ж самі це допустили, самі дозволили! Поважайте у першу чергу самі себе – решта підтягнеться.

Діва

Займайтеся тим, що приносить вам радість! У серпні дуже важливо зробити щось для себе, для душі – вона вимагає свята! Вам належить добре попрацювати – не забудьте так само добре відпочити. Спробуйте щось нове, незвичайне – ймовірно, зараз ви знайдете альтернативу вже набридлим способам розслаблення.

Терези

Життя гра. Придумуйте власні правила! Чим простіше і легше ви будете ставитися до всього, що з вами відбувається, тим краще. Продемонструйте життю, що ви вдячні йому абсолютно за все! Щось не виходить? Посміхніться і продовжуйте йти до мети. Ваш оптимізм – ключик до багатьох заповітних дверей.

Скорпіон

Ваші знання – ваша сила. Примножуйте її! У серпні з’явиться (або посилиться) бажання розширити кругозір, навчитися чомусь новому. Не відкладайте це бажання в довгий ящик – займіться пошуком курсів або тренінгів, які вам сподобалися, можливо, вже досить давно, і запишіться на них. Освоєння нового матеріалу буде даватися легко!

Стрілець

Займіться зміцненням родинних зв’язків! Відносини з родичами стануть однією з ключових тем місяця. Чи давно ви відвідували їх, давно дзвонили? Приділіть близьким час і увагу. Розкажіть про себе – чим живете, про що думаєте. Ймовірно, останнім часом ниточка, що зв’язує вас, стала тоншою. Не дайте їй обірватися! І, будьте впевнені, родичі полюблять вас ще сильніше.

Козеріг

Частіше повторюйте собі: «Неможливе можливо!» Не дайте страхам і сумнівам заволодіти вашими думками. Завдяки позитивному настрою ви зумієте досягти неймовірного успіху і втілити в життя амбітні плани. Внутрішньо приготуйтеся до того, що не всі підтримають ваші починання, але вам потрібна підтримка з боку, тому старайтеся не сваритися і вирішувати все «мирним шляхом».

Водолій

Придумайте, чим ви себе порадуєте! Дорогі Водолії, серпень – ваш місяць. З підтримкою планет ви зможете зробити набагато більше, ніж планували, а всі ваші починання буквально приречені на успіх. Прислухайтеся до своїх бажань – не залишайте їх без уваги!

Риби

Цінуйте те, що у вас є! Постарайтеся не метушитися – це забере багато енергії, і на найголовніше її, енергії, не залишиться. Виснажувати вас також можуть порожні розмови і скарги на всіх і вся. Якщо відчуєте дійсно сильну потребу поскаржитися, викладіть те, що відчуваєте, на аркуші паперу, а потім спаліть його. Не зважаючи на можливі злидні, зірки радять не вішати носа.

zakarpatpost.net