Все корисне у одному місці: онлайн-довідник List.in.ua

Кожен день Гугл оброблює мільярди запитів. Збільшення інформаційного потоку призвело до того, що знайти дані про маленьку крамницю або цікаву екскурсію дуже важко. Перші шпальти пошуку зайняти веб-монстрами, що намагаються заманити користувача до себе геомітками та іншими хитрощами, при повній відсутності потрібної інформації. Експерти оцінюють як нагальну потребу створення регіональних медіа-ресурсів, що надають інформацію про локальні події, виробництва та торгові заклади.

17 місць на одному порталі

Автори україномовного онлайн-довідника List.in.ua створили зручну систему пошуку корисної інформації для мешканців українських місць. В базі даних представлені Ужгород, Львів, Хмельницький, Чернівці, Одеса, Дніпро та ще 11 міст. За пору кліків ви знайдете навчання першому весільному танцю в Ужгороді, матраци у Тернополі, або найкращі концерти Луцька.

Вільний текстовий рядок пошуку у поєднанні із непомітною багатошаровою системою фільтрів швидко звужує коло пошуку та виводить на потрібний товар, послугу або подію. Вам потрібно обрати необхідне місто та набрати те, що ви шукаєте: доставку їжі, автосервіс, магазин дитячих іграшок або меблевий салон.

Онлайн-розвідка

Користувачі сайту List.in.ua високо оцінили корисну мапу місць із позначеними магазинами, салонами краси, стоматологіями, кінотеатрами та фітнес-клубами. Перегляд переліку крамниць у поєднанні із пошуком по мапі прискорює вибір найближчого закладу та підказує зручний шлях до нього.

Веб-вітрина

Кожний заклад має власну веб-сторінку із фотографіями, коротким описом діяльності, адресою, телефонами, електронною сторінкою та веб-сайтом. Всі дані актуальні та реальні, за цим слідкують самі підприємці. Розміщення у базі даних короткої візитки безкоштовне, але приносить десятки нових покупців, відвідувачів та замовників.

Об’єктивна оцінка

Єдиний ризик підприємця – отримати за неякісний сервіс поганий відгук. Під час пошуку інформації користувачі List.in.ua одразу бачать шкалу із рейтингом закладу та кількість відгуків від реальних покупців. Чим вище позитивні оцінки, тим більше довіра до закладу с боку нових відвідувачів. Оцінки трансформуються у бонуси, які користувачі сайту активно витрачають на придбання якісних товарів учасників проекту.

zakarpatpost.net