Кішка жила надією, що їй відчинять двері.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Кішечка на прізвисько Білка втратила будинок і її життя різко змінилося, ставши точно таким же, як у більшості безпритульних тварин. Вона ховалася в підвалі, і іноді вилазила звідти в надії, що хтось із жалісливих людей її погодує, інформує Ukr.Media.

Виявляється, колишня власниця Білочки померла, а кішку разом з ще чотирма кішками родичі вигнали на вулицю, не захотівши про них піклуватися.

У тому ж самому будинку жила дівчина на ім’я Юлія. Вона знімала квартиру на тому поверсі, де колись жила Білка. Дівчина бачила, що кішка кожен день приходила до рідних дверей і довго сиділа там, напевно, сподіваючись, що їй хтось відкриє… І, зрештою, двері справді відчинилися, ось тільки в квартиру Юлії.

Дівчині було так шкода осиротілу дівчинку, у якої ще і гноїлися очі і носик, що вона вирішила залишити її. Першим ділом Юлія відвезла пухнасту у ветеринарну клініку, де у неї виявили хронічний перитоніт. Лікар призначив уколи і антибіотики, завдяки яким кішка пішла на поправку.

Білочка швидко звикла до нової сім’ї і прив’язалася до Юлі. Зараз вона досить непогано себе почуває, але найголовніше, що тепер у неї знову є будинок і люблячі власники.

Нова господиня кішечки впевнена в тому, що добро завжди повертається!

zakarpatpost.net