Через рідкісний стан, що викликає постійні кровотечі, у жінки подвоївся у розмірах ніс і її називають Буратіно

42-річна жінка страждає через те, що її називають Буратіно. У неї скрашено довгий ніс після рідкісного захворювання. Фактично він подвоївся у розмірах.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Лаудіане Фернандес потрібна була реконструктивна операція на носі після того, як лікарі видалили грудку судин під шкірою, пише газета ЯСНО.

Косметолог із Бразилії народилася з доброякісною пухлиною, через що кровоносні судини  утворюють грудочки під шкірою, в носі та в шкірі голови та навколо очей.

Лаудіане поставили діагноз у віці 16 років і вона перенесла вісім операцій, у тому числі одну з метою видалення пухлини з носа.

Це передбачало врізання шкіри на носі та її повне переформування.

Однак шкіра заразилася, і ніс Лодінейн частково деформувався. Для відновлення  лікарям довелося робити трансплантацію шкіри, використовуючи частини з внутрішньої сторони щоки.

«Через п’ять годин процес був завершений, і хоча я відчувала щастя від того, що ніс нарешті знову став цілим, мені було сумно через свою зовнішність і всі шрами, які у мене залишились, – каже жінка. – Через три місяці я знову потрапила до лікарні, та лікарі мене запевняли, що шкіра приживеться.  Я пам’ятаю, як зникла без вісті від друзів і в мне була депресія. Моя мама плакала і переживала, що у нас не буде достатньо грошей для фінансового покриття всіх моїх операцій, і в мене було почуття пригніченості майже кожен день. Повернувшись до школи, я почала отримувати «компліменти» від своїх однолітків, такі як: «Як справи, Буратіно? « чи «Ти схожа на інопланетянина з цим носом». Це дуже ранило мої почуття. Постійні знущання я переносила важко.  Однак з часом я навчилася бути сильною і сміливою, оскільки у мене не було іншого вибору. Я зрозуміла, що якщо люди не могли прийняти мої фізичні відхилення від норми у їхньому розумінні слова , значить вони були й самі незадоволені собою».

У Лаудіане з дитинства були сильні кровотечі з носа, які з віком ще більш погіршились. Це призвело до того, що вона регулярно потрапляла до лікарні. Перші симптоми відчула у початковій школі у п’ять років. Тоді в неї почалася така кровотеча, що калюжі крові налякали всіх однокласників.

Зараз у плані здоров’я жінці набагато краще, кровотечі припинилася, щоправда форма її носа досі завдає їй незручностей, але вже у психологічному плані. Але, за її словами, вона страдає вже не так сильно, як раніше • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост