Гороскоп на тиждень. 26 серпня – 1 вересня. Здоров’я, любов, гроші

Цього тижня деяким знакам зодіаку слід бути вкрай обережними-можливі різноманітні труднощі, але після них обов’язково їх буде чекати приємний сюрприз від долі. 28 серпня самий сприятливий час зайнятися саморозвитком.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Щоб зміцнити здоров’я перегляньте свої звички та раціон, щось поміняйте в кількості прийомів їжі, можливо ви приймаєте її дуже часто, або дуже рідко. Зірки кажуть, що у деяких знаків з’являться сумніви що-до другої половинки. 30 серпня краще нікому не позичати гроші-буде тяжко віддавати.

Овен

У вас з’явиться шанс набути цінного досвіду. Так, це може бути непросто, але ви з усім впораєтеся. Колеги можуть почати будувати підступи проти вас – будьте готові. Краще залишайтеся осторонь. Більше проводьте часу з другою половиною, щоб зміцнити ваші відносини. Зірки пророчать вам міцне здоров’я цього тижня. Щоб його зміцнити, перейдіть на здорове харчування, відмовтеся від шкідливих звичок.

Телець

Над деякими представниками знака нависне ризик зради. Придивіться до свого партнера, щоб зрозуміти, в небезпеці ваш союз союз, чи-ні. Застережіться від цього в майбутньому-проведіть романтичну вечерю з своїм партнером, зробіть приємний сюрприз. Зверніть увагу на своє здоров’я. Щось трохи турбує? Тут же звертайтеся до лікаря. Зараз можливий як прибуток, так і втрата грошей. При чому це буде дуже несподівано, приготуйтеся до цього.

Близнюки

Нові враження та яскраві емоції чекають на вас в найближчий тиждень. Дайте собі відпочити. Заряд енергії на довгий період майбутнього – вам це необхідно. Але постарайтеся цим не завдати проблем для інших. Трохи затьмарять ці дні проблеми з дітьми. Вирішуйте їх на холодну голову або зовсім відкладіть прийняття рішення на потім. Зірки радять не позичати гроші, у майбутньому вони вам знадобляться.

Рак

Зараз прекрасний час, щоб почати активно доглядати за собою. Ви навіть можете кардинально змінити свій образ. На роботі великий шанс почати службовий роман. Чому б і ні? Але все ж в будь-якій ситуації краще спочатку подумати, а вже потім з головою занурюватися в світ емоцій. Можливий несподіваний прибуток. Але постарайтеся не розтринькати його за перший день. Обдумайте, як його можна витратити з користю.

Лев

Без компромісів в даний період не обійтися. Не бійтеся першими йти на примирення, якщо ви дорожите відносинами з близькими. З боку хорошого друга можлива зрада. Однак не поспішайте викреслювати його зі свого життя. Дайте йому шанс все виправитися. Якщо у вас стрес, то зірки радять вам зайнятися спортом-це допоможе передорювати його і підтримувати здоров’я. в грошових справах все буде стабільно.

Діва

Тримати себе в руках в даний період вам буде непросто. Бажання посваритися з ким-небудь може перешкодити спокійно пережити цей час. Щоб розрядити обстановку, вирушайте за місто – наприклад, на дачу. Відпочиньте, випустіть пар, наберіться сил. Якщо у вас є город, то займіться ним-це принесе вам прибуток у майбутньому. Проблем зі здоров’ям ближчий час не буде. Займіться йогою, для вдосконалення усидливості, у майбутньому вона вам знадобиться.

Терези

У вас з’явиться шанс вирішити старі сімейні проблеми. Не пропустіть його! Період сприятливий для будь-яких поїздок та участі в розважальних заходах, розважте себе, забудьте про нудну буденність. Багатообіцяючі знайомства чекають вас. Зірки радять вам придивитися до нових облич уважніше. Зверніть увагу на здоров’я-можливе захворювання, але не серйозне. Через нього можливі невеликі фінансові витрати.

Скорпіон

Вам зараз знадобиться витривалість: як фізична, так і психологічна. Можуть з’явитися проблеми, яких ви не чекали. Не дозволяйте емоціям взяти над вами верх. Відпочити зможете у вихідні. Краще віддати перевагу спокійному відпочинку, це збереже вам здоров’я. Не зважаючи на можливі перешкоди, у вас може з’явитися ідея для нового прибутку. Приділіть більше уваги другій половинці-виділіть вільний день і проведіть його з коханим / коханою.

Стрілець

За складні справи беріться тільки в тому випадку, якщо вам є на кого покластися. Від деяких завдань доведеться відмовитися. Гроші, які ви зараз дасте в борг, повернуться не скоро. Але дати їх все ж доведеться, якщо хочете зберегти дружбу. Не скупіться!Проблем зі здоров’ям не буде,але не забувайте займатися спортом. В любовній справі все буде стабільно, але не розслабляйтеся. Зробіть коханій людині несподіваний подарунок. Це допоможе ще більше її заваювати.

Козеріг

Поради від більш досвідчених людей сприймайте всерйоз. Вони допоможуть вам прийняти правильне рішення, 30 серпня будьте напоготові: вас можуть підвести близькі люди. Вихідні проведіть у сімейному колі, розкажіть їм, що вас турбує. Це допоможе відновити втрачений родинний зв’язок. Можливі витрати, або потреба взяти в борг. Зірки радять приділити час здоров’ю, а саме фізичній формі.

Водолій

На роботі може загостритися конкуренція. На жаль, ви ризикуєте опинитися не при справах. Не сперечайтеся, а краще витратьте енергію на підтримку сімейних відносин. Будьте м’якші з родичами. Всі пропозиції, які будуть надходити, обговорюйте з фахівцями. Можливо, комусь треба буде тати гроші в борг-не скупіться і вани вам швидко повернуться. Зірки радять вам почати приділяти більше уваги другій половинці.

Риби

В особистому житті настане довгоочікуване затишшя. Тримайте себе в руках, щоб знову не порушити ідилію. Період гарний для того, щоб будувати нові плани і продумувати шляхи їх реалізації. Тільки поки нікому не розповідайте про свої цілі! Нехай це буде вашою таємницею, і в майбутньому це буде вашим головним прибутком. Не устрявайте в стресові ситуації, зараз вам краще за всього відпочити.

zakarpatpost.net