Гороскоп вересень. Здоров’я, любов, гроші

У вересні удача буде супроводжувати людей щирих, відкритих, позбавлених забобонів і вміючих помічати прекрасне в самому звичайному дні. Тих же, хто бачить в навколишньому світі одні недоліки, звик засуджувати і повчати всіх і вся, чекають розчарування: їх плани на місяць будуть зірвані.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

У першій декаді вересня відносини з рідними і близькими можуть стати напруженими. Нікому не дозволяйте командувати вами, але й самі не вдавайтеся до маніпуляцій, інакше серйозного конфлікту не уникнути. Направте даровану планетами енергію на вирішення фінансових, податкових, майнових питань. Це ідеальний час для звернення в державні інстанції і оформлення документів.

У другій декаді місяця вас будуть охоплювати емоції. Ймовірні різкі перепади настрою. У цей непростий період з’являться шанси реалізувати себе у творчій чи іншій діяльності, де велику роль грають жива уява і підвищена чутливість. Масу позитивних емоцій подарують музичні концерти, виставки, участь в фото-сесіях – не сидіть вдома!

В останній декаді вересня планети закликають не відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні. Від того, наскільки грамотно ви розплануєте час, зараз багато що залежатиме.

Овен

Дивіться в майбутнє з оптимізмом! Вересень – дуже важливий для вас місяць. З 1 вересня ви відчуєте неймовірне полегшення: період потрясінь і стресів підійшов до кінця. Починаючи з цього дня ви потихеньку станете відчувати себе впевненіше, ґрунт під ногами поступово стане більш твердим, мрії і ідеї почнуть набувати реальних контурів. Проблем зі здоров’ям не буде.

Телець

Будьте відкриті новому досвіду, що не тримайтеся за старе. Перший осінній місяць для вас – початок цілої низки важливих змін у всіх сферах життя. Протягом найближчих місяців ви будете прагнути до незалежності, свободи, самовираження, освоєння нових навичок і знань, розкриття своїх талантів. Старт буде дано вже в вересні. Будьте уважні до попереку, можливі проблеми.

Близнюки

Почуйте голос своїх істинних бажань! Вересень – це час пройде під знаком руйнування шаблонів і підвалин, виходу з рамок, боротьби з переконаннями, які заважають жити. Вас стане куди менше хвилювати, що подумають інші, головними стануть ваші особисті бажання, прагнення і відчуття. Багато представників вашого знаку всерйоз захопляться містикою. Зірки радять приділити більше уваги другій половинці.

Рак

Зберігайте в собі себе – не йдіть за натовпом! Вересень – дуже значимий для вас місяць. Ви вступаєте в новий, цікавий період життя, в якому вас буде оточувати велика кількість дивних, неординарних людей. Разом ви станете реалізовувати незвичайні ідеї, які принесуть велику користь суспільству.щоб попередити проблеми зі здоров’ям, вам краще зайнятися їх профілактикою.

Лев

Не йдіть протоптаними стежками! Впродовж вересня планети будуть провокувати серйозні зміни в кар’єрі, багато представників вашого знаку скорегують свої цілі і напрям, виберуть нову для себе сферу діяльності, стануть освоювати сучасні технології. Зірки зажадають від вас йти в ногу з часом – не тримайтеся за минуле.

Діва

Оригінальних ідей у ​​вас буде багато – не пропустіть жодну з них! З вересня ви ввійдете в дуже важливий період. Протягом цього місяця ви будете прагнути розширювати кругозір, станете частіше подорожувати і контактувати з іноземцями, експериментувати з альтернативними ідеями і методами, вивчати нові технології і з їх допомогою заробляти. Великих успіхів ви досягнете в творчості.

Терези

Сміливіше заводьте нові знайомства! Гарна новина з початку вересня-наступає більш стабільний, гармонійний період, коли буде простіше вибудовувати особисті і ділові відносини, налагоджувати контакти. Найближчим часом коло вашого спілкування зазнає серйозних змін: поруч з вами опиняться справжні однодумці, разом з якими ви досягнете великих успіхів.

Скорпіон

Відпустіть тих, кого «переросли». З перших днів вересня настають великі зміни в сферах шлюбу, партнерства і громадських зв’язків. Ви станете сильніше цінувати свою свободу і незалежність, коло вашого спілкування поповниться людьми нетрадиційних і передових поглядів. Багаторічним відносинам варто пройти перевірку на міцність.

Стрілець

Приготуйтеся отримувати сюрпризи! З перших днів вересня місяця починається період великих змін, які торкнуться насамперед роботи. Будуть відкриватися нові несподівані можливості, ламатися стереотипи, коригуватися графік і умови праці. При бажанні і певному старанні ви зможете організувати роботу так, щоб з’явилося більше особистої свободи, а доходи зросли в рази.

Козеріг

Ставтеся до життя як до гри! Вересень – переломний момент для багатьох Козерогів. Настає блискучий час для реалізації себе у творчості, перетворення хобі в прибуткову справу, участі в будь-якого роду змаганнях. Багато що з того, з чим доведеться зіткнутися в цей період, буде в новинку. Належить освоювати нові технології та методи, переучуватися, можливо, щось починати з нуля.

Водолій

Відправляйтеся назустріч собі справжньому! У вересні рух планет змусить вас позбутися пережитків минулого і залежностей, які не кращим чином впливають на ваше життя. Найближчим часом вам потрібно буде дізнатися себе більше і глибше і знайти свій істинний шлях. Заняття саморозвитком допоможуть вам у цьому. Більше дізнавайтеся про себе,і ви краще пізнаєте світ. Корисними будуть прогулянки несвіжому повітрі та заняття спортом.

Риби

Цінуйте тих, хто розділяє ваші інтереси! У вересні починається період, протягом якого ваше життя зазнає великих змін. Планети обіцяють вам багато знайомств, зустрічі з незвичайними, унікальними в своєму роді людьми, захоплюючі поїздки, нові знання і навички. Ви будете на увазі, ймовірно, у вас навіть з’являться шанувальники – десятки, сотні, а може, і ціла армія. Будьте більш уважними до здоров’я.

zakarpatpost.net