Чому матері для доньок замовляють чоловіків-повій. Усього 600 євро

Оскільки попередня публікація про  життя закарпатців у Чехії та їхні походеньки з повіями серед читачів газети «Неділя Закарпатські новини» викликала великий резонанс, продовжуємо знайомити вас із новими маловідомими фактами.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Деколи хлопців за викликом замовляють навіть матері для доньок, але в такому випадку до дівчат  треба трохи й позалицятися, пофліртувати з ними, не лише обслуговувати у ліжку. Така послуга коштує 500-600 євро.

Загалом у Чехії до хлопців за викликом ставляться добре. Там переконані: якщо дівчину може замовити будь-який чоловік, то чому ж хлопця не може замовити будь-яка жінка. Серед самих чешок послуги жиголо не дуже популярні, зате туристки, які спробували, звертаються в  такі контори  потім щоразу, коли бувають у Празі.

За словами нашого земляка, який уже далеко не перший рік живе в Чехії, одна його знайома, вихідка теж із України, але не закарпатка, постійно замовляє собі хлопців. Жінка добре забезпечена, має гідну роботу і переконує, що вони роблять у ліжку такі дива, яких вона не бачила від жодного зі своїх чоловіків, а одруженою вона була тричі.

Одним словом, якщо на хлопців за викликом є попит, не дивно, що є й пропозиція.

Офіційно за Закарпатті такого поки що немає, але насправді чимало хлопців за свою любов беруть із жінок гроші… просто вуалюють свої дії і вдають із себе закоханих. Насправді ж бути жиголо набагато чесніше, ніж імітувати любов, бо тоді принаймні жінка не має щодо чоловіка ні очікувань, ні жодних до нього претензій  і платить йому за те, чого їй насправді хочеться і на що він заслужив.

Повний текст читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

zakarpatpost.net