Закарпатська дизайнерка розповіла, як гарно облаштувати кімнату для гостей

Дизайнер інтер’єру розповіла як використати мансард, об’єднати кухню з кімнатою, зробити коридор більш комфортним

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Кожному хочеться жити в гарному будинку чи квартирі. Нехай житло навіть невелике, але затишок створити довкола себе може кожен. Для цього потрібно лише трохи грошей та фантазії.

Тож які кольори найкраще використовувати при облаштуванні помешкання, а від яких навпаки – варто відмовитись, що змінити в кімнаті, аби в ній було приємно знаходитись, що робити, коли на ремонт не вистачає коштів, чи доцільно двері замінювати арками?

Про це та багато іншого у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» під час наших ми говорили з дизайнером інтер’єру Оксаною Малеш.

Кімната для гостей для багатьох найбільш важлива, адже її показують всім. Що в ній повинно бути, як її зробити практичною?

 Перерахую речі, які, на мою думку, роблять гостьову кімнату практичною і в той же час затишною Це: зручний диван, торшер, кавовий або, як ми кажемо, журнальний столик, телевізор, камін, килим, рослини (а саме – одна або кілька великих квітів у горщиках). Не варто перевантажувати простір, але найелементарніші речі там повинні бути.

zakarpatpost.net