2 продукти, які обов’язково слід вживати у їжу для кращої шкіри та волосся

Ми всі знаємо, що салат із зеленню, фруктами, овочами та насінням, є кращим вибором для вашого загального здоров’я, ніж чізбургер та смажена картопля чи інший фаст-фуд.  Вони підживлюють ваш організм вітамінами та поживними речовинами, які він потребує, щоб функціонувати з повним потенціалом.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Окрім того, є тонни фруктів та овочів, які також можуть покращити здоров›я вашого волосся та шкіри, пише stylecaster.com.

Авокадо покращує шкіру

Марія Марлоу, тренер з інтегрованого харчування з базуванням в Нью-Йорку, каже, що цей фрукт (так, авокадо технічно є фруктом) багатий вітамінами С, Е, а також вітаміном К. «Вітамін С допомагає нашому організму виробляти  колаген, який зберігає шкіру міцною, стійкою до зморшок та молодості.

Дослідження також зазначають, що вітамін Е багатий антиоксидантами, які допомагають захистити шкіру від екологічних стресорів, а також працюють як зволожуючий засіб для волосся. Ще один плюс? Авокадо є потужним протизапальним засобом, тому для тих, хто страждає проблемною шкірою, він може допомогти зменшити запалення.

Капуста – багатий на поживні речовини інгредієнт, який слід врахувати

Це, мабуть, провідний інгредієнт безлічі зелених коктейлів, які ви споживали, він також пропонується як основа салатів у незліченних ресторанах. Тож як вона може допомогти нам стати красивішими? «Капуста – це, по суті, полівітаміни, і не забувайте, що шкіра – це наш найбільший орган, який потребує багатьох вітамінів, щоб він виглядав і працював найкраще», – пояснює Марлоу. Вона зазначає, що ця їжа з високим вмістом вітамінів А, С і колагену.

Під час досліджень виявили, що ретинол зменшує появу зморшок.

Марлоу зазначає, що капуста багата клітковиною, яка сприяє травленню і, в свою чергу, є детоксуючим антиоксидантом, робить шкіру пружнішою та гладшою.

zakarpatpost.net