16-річна студентка народила в гуртожитку сина і зарізала його кухонним ножем

Тіло помістила в коробку для взуття і заховала під ліжком

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Страшна подія трапилася торік у Черкасах, однак вирок у цій жахливій справі суд виніс лише нещодавно.

Дівчина була студенткою Черкаського кооперативного економіко-правового коледжу і вагітність не планувала. Батькові малюк теж не був потрібен, але, скоріш за все, він про нього навіть не знав, пише yasno.news.

На суді молодиця намагалася переконати суддів, що взагалі про те, що носить під серцем дитя не здогадувалась…

Свого абсолютно здорового доношеного сина вагою 2 кілограма 440 грамів дівчина привела на світ у гуртожитку без допомоги лікарів та взагалі без будь-якої сторонньої підтримки. Як народжувала, каже, що не пам’ятає, бо час від часу непритомніла… А потім сталося те, що не вкладається взагалі у здоровий глузд. Студентка взяла кухонний ніж і тричі встромила його в груди немовляти… прямо у серце.

Аби приховати свій страшний злочин, дівчина помістила тіло мертвого сина до пакету, а потім до картонної коробки з-під взуття. У подальшому коробку сховала під власним ліжком.

Породіллю виявила вихователька гуртожитку, яка обходила кімнати. Жінка помітила закривавлену підлогу. Студентка пояснила, що в неї почалися критичні дні і вона отруїлася грибами.

Вихователька викликала швидку, після чого дівчину госпіталізували  до 3-ї міської лікарні з кровотечею. Наступного дня сусідки по кімнаті під час прибирання виявили під ліжком страшну знахідку  Відкривши її, помітили пакет із, як їм тоді здалося, органами. Через шок дівчата не повідомили про це нікому, окрім брата однієї з них. Наступного дня коробку вони віднесли до лікарні, де медсестра знайшла в ній мертве немовля.

Лікарі одразу зрозуміли, що дівчина щойно народила дитину, у ній залишилася плацента. Але горе-матуся все заперечувала. Коли гінеколог запитав, де дитина, вона мовчала.

У судовому засіданні свою провину вона також визнала лише та казала, що думала, нібито в неї почалася кровотеча.

«У період часу з 14 години до 16 години у мене відкрилася кровотеча. Я не розуміла що сталося, не знала, що вагітна. Самої події не пам`ятаю, оскільки перебувала в шоковому стані та втрачала свідомість», – пояснювала молода вбивця.

Досить цікаві свідчення дали сусідки по кімнаті студентки. Вони пояснили, що помітили, що їхня знайома розтовстіла, але вона сама стверджувала, нібито її на канікулах відгодували батьки.

Того дня дівчата були на навчанні, а юна породілля залишилась у гуртожитку, лежала під ковдрою, казала, що погано почувається. Коли вони на ліжку помітили кров, вона збрехала, начебто то не її. А кота.

Суд визнав неповнолітню студентку винною у вбивстві власної дитини і засудив до двох  років позбавлення волі.

 zakarpatpost.net