Справа про катування дитини в Ужгороді: Як Миколка опинився у лікарні

У справі з катуванням хлопчика в прийомній родині  в Ужгороді нарешті винесли вирок

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Про справу з катуванням Миколки, у якому звинуватили його прийомну матір Наталію Карай, знає вся Україна. Жінка всиновила п’ятьох дітей. У 2016 році в неї забрали хлопчика. А через рік вона сама ж повернула до інтернату одну з дівчат.

Читачам газети «Неділя Закарпатські новини» буде цікаво дізнатися, що казала на суді Наталія Карай, що говорив Миколка та чим закінчилася ця сумна історія.

Продовження.

 

На це у Наталії своє пояснення.

«Вранці 8 травня 2016 року мої діти пішли в школу, чоловік – на роботу, а я залишилася вдома з Миколкою. Він був хворий і не відвідував навчальний заклад. Що відбувалося протягом дня, не пригадую, бо це відбувалося три роки тому, розповіла на суді вона. – Ввечері, коли всі повернулася, я нагодувала їх, робила з дітьми уроки, помила їх та вклала спати. Того ж дня Микола впав у душі, о котрій годині, не пригадую, але цього ніхто не бачив. Двері у ванній кімнаті були відчинені, а я знаходилася в кухні. Ми з ним спілкувалися, а коли вже почувся стук, або я, або моя старша дитина побігли до нього.  У той момент ввечері всі були вдома. Я почула падіння і пішла у ванну кімнату, підняла хлопчика. Він був при свідомості. Я одягнула Миколу і відвезла його в лікарню. У той момент він не непритомнів, проте втрачав координацію рухів. Я приїхала до лікарні, зайшла всередину сама, а хлопчик залишився в автомобілі. Я не могла його занести. У чергового лікаря запитала, як це зробити. Відтак дитину забрали в медичний заклад, я навідувала Миколу, однак мене не впускали. У подальшому двічі приїздила у лікарню в м. Мукачево, приносила пакет із речами, їжею та розмальовками, проте й там до нього мене не пускали.  Після лікування хлопчика я написала у соціальну службу заяву про відмову від опіки над ним. Рішення прийняла у зв`язку з тим, що відбувалося, зрозуміла, що хлопчик до нас  більше не повернеться.

Повний текст  цієї страшної історії читайте тільки в газеті «Неділя Закарпатські новини».

zakarpatpost.net