АНОНС. Вона була повна і кульгава, а чоловік любив її до нестями. Чому так?

У їхню любов не вірив ніхто: ні рідні, ні друзі, а перехожі на вулиці насміхались

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

У щирість їхнього кохання не вірив ніхто. Усі казали, що вона його причарувала, що пішла до ворожки і напоїла його якимсь зіллям, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Вони були незвичною парою для людей.

Руслана – низенька, повне­нька, ще й трохи кульгала від народження на праву ногу, обличчя у веснянках, руде волосся. Дехто взагалі вважав її відьмою.

Олексій – високий, стрункій синьоокий блондин, надзвичайно добрий і культурний, завжди модно одягався, мав гарні манери.

Руслана ж була простуватою, навіть дещо грубою. Вони були абсолютними протилежностями. Однак хлопець мав досить запальний норов, а дівчина була дуже спокійною, врівноваженою і мудрою.

Але найбільше в цій історії людей дивувало те, що одружилися вони тоді, коли Олексій щойно закінчив школу, а Руслана вже мала на руках диплом економіста і працювала в банку.

Вони познайомилися в маршрутці, разом їхали до Ужгорода у справах. Він віз документи для вступу в університет, а вона – у відрядження по роботі. Сиділи поруч і розговорилися. Хлопець був із сусіднього села. На подив для обох їм подобалася одна й та ж музика, одні й ті ж фільми, одні й ті ж книги. Між ними справді було багато спільного, незважаючи на семирічну різницю у віці. Вони закохалися одне в одного з першого дня, почали зустрічатись. Через три тижні Олексій запропонував одружитись. Руслана пого­­дилась. До університету хлопець не вступив, тож влаштувався барменом у райцентрі. Там же працювала й Руслана. Коли вони заявили, що хочуть поєднати долі, це викликало спротив у обох родин. Але молоді люди були непохитними – розписалися, повінчалися. І не робили нія­­­кого весілля. Аби батьки не втручалися в їхнє життя, зняли квартиру в місті.

Утім навіть там на них пока­­зували пальцями перехожі, коли йшли, обнявшись або за руку. Руслану так діймали колеги на роботі, що їй довелося звільнитись, усі в один голос переконували її, що через рік-два молодий чоловік її неодмінно кине, знайде іншу, кращу, молодшу.

Так само говорили й нові знайомі Олексію. Сміялись над ним, для чого йому мала товстуха.  Молоде подружжя вирішило купити квартиру, але грошей у них не було, тому разом поїхали на заробітки до Італії. Там сім років важко працювали – вона доглядала за старенькими, а він – на заводі.

У чужій країні до них усі ставились добре, ніхто не звертав увагу на те, що Руслана старша, а на фоні чоловіка є зовсім непримітною.

Повний текст читайте тільки у газеті  «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 18 жовтня.

zakarpatpost.net