В Ужгороді побував голлівудський актор, якому емігрувати з СРСР допомогли Бріжіт Бардо та донька Сталіна

Цими днями в Ужгороді побував актор з Голлівуду, зірка кіно, член журі Канського кінофестивалю, якому втекти до США із колишнього Радянського Союзу свого часу допомогли донька Сталіна Світлана Аллілуєва та відома на весь світ акторка Бріжіт Бардо.

Захоплюючу зустріч зіркового гостя з ужгородцями в Ужгородському замку організувала газета “Неділя Закарпатські новини“, за сприяння Марії Петрівни Бадиди.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Це – одна з вражаючих подій, які ми постійно проводимо для улюблених читачів!

Нугзар Шарія у старовинному закарпатському замку розповів про знайомство з Бріжіт Бардо, як мільярдера обізвав голодранцем, а в 78 років не має жодного сивого волоска і почувається на 29

 

Він працював із 37 режисерами з усього світу, включаючи Уолта Діснея, знімав фільми у Києві, певний час мешкав у Парижі, а зараз є громадянином Америки. Однак його досі болить душа за Грузією.

«Мені було 29 років, коли я покинув Грузію, а сьогодні, коли мені 78, я публічно заявляю: мені знову 29, бо без Батьківщини я й не жив», – каже Нугзар Шарія.

Йому досі сняться рідні гори, тому Закарпаття для нього стало наче другим рідним домом. Крім того, актор народився і виріс у Абхазії, тій частині Грузії, яку анексувала Росія, як і український Крим та Донбас, тому доля України йому дуже близька.

Він був журналістом  «New York Times», акредитованим чотирма президентами США, володіє 14 мовами, має неймовірно граний голос, співає, грає на гітарі, як і всі грузинські горці, є міцним горішком, досі має  чудовий вигляд і в нього немає жодного сивого волоска.

Його життя було викликом режиму, а його втеча з Союзу була скандалом на всю радянську імперію.

Особлива подяка за допомогу в організації вечора Марії Бадиді та ведучій Тетяні Вашаргелі.

І ексклюзивно – тільки для читачів газети «Неділя Закарпатські новини» актор розповів цікаві подробиці свого життя. А про що він говорив – читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини» вже наступної п’ятниці.

zakarpatpost.net